Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Eno resno vprašanje

Eno resno vprašanje

za tiste, ki se nameravate cepiti.

A se boste cepili zato:
a) da boste ostali zdravi ali
b) da se boste lahko svobodno gibali doma in po svetu

?

troli obvoz prosim

Obvoz bo tvoj direkt na koronavirus 🙂

Cepili se bomo, da zaščitimo sebe in tiste, ki se zaradi medicinsko opravičljivih razlogov ne smejo zaščititi s cepljenjem. Ne znamo si predstavljati, da bi se cepil kdo zgolj zaradi žiga v cepilnem potrdilu.

Evo brutalno iskreno, če že zaradi b
Da je virus “apokalipsa” v to neumnost ne verjamem, ne bo zdesetkal človeštva. Je preveč švoh za kaj takega in vsak ki ima 2 zrna pameti mu je to jasno.

Ne, da bom ostala zdrava…jas zdrava sem.
Pod točko B tudi ne-vsaj še tri leta ne.
Nimam nepremičnine na HR zato ne bom v dvomih do sebe.

židi hodite v ishrael na cepivo. dobiste dobro.drugi dobismo smrt.

židi hodite v ishrael na cepivo. dobiste dobro.drugi dobismo smrt.
[/quote]

Seveda, potujemo naslednjo nedeljo z Brnika, poln avion nas bo. Ekstra za nas. Letalske karte časti Benjamin, Sara nas bo pa pričakala s fanfarami in doma pečenim štrudlom.

zaradi sebe (čeprav tudi po službeni dolžnosti). Samo in edino zaradi sebe.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Cepil se bom, toda ne z vsakim cepivom AZ in Jenssen odpadeta – zaradi sebe. Če mi bo pa vlada turila AZ bom odpovedal. Preveč rizično. Najprej štrukelj govoril , da cepiva po treh dneh ni več v telesu – pol ti pa strdki nastanejo 14 dan. Od kje, razen če ti cepivo totalno zj*ba imunski sistem

Cepil se bom, toda ne z vsakim cepivom AZ in Jenssen odpadeta – zaradi sebe. Če mi bo pa vlada turila AZ bom odpovedal. Preveč rizično. Najprej štrukelj govoril , da cepiva po treh dneh ni več v telesu – pol ti pa strdki nastanejo 14 dan. Od kje, razen če ti cepivo totalno zj*ba imunski sistem
[/quote]
Tudi jaz tako mislim. Pa verjamem, da nisem edina. Upam pa, da se precepijo prav vsi oboževalci in simpatizerji ljubljenega vodje😜

Sem zaskrbljen za Borčita. Ali ni ravno 14 dni odkar naj bi cepili veliko četverico. Sem ocenil, da je Ivan težko zbral misli med angleščino. Skrbi me tudi za Borčita.

Ali se boste cepili z AZ, če vam jo ponudijo?

Ne, jaz bi odpovedala. Itak ne bom potovala zaenkrat, tako da kakšnih travm zaradi tega ne bo. Komot lahko počakam na kaj bolj preverjenega.

Zaradi sebe kljub temu, da nisem rizicna skupina in sem stara manj kot 40.
Zelim pa, da zagotovimo precepljenost in s tem oslabitev virusa.

Nisi odgovoril na vprašanje.

Da bi ostali zdravi? Vsaj 6 mesecev? Če ne bo kakšne hude reakcije.
Da bi se bolj neomejeno gibali? Ne, še vedno bi se pazili, saj je kup ljudi, ki ne upoštevajo najosnovnejših ukrepov.
Pa tudi, kdo mi garantira, da ne bi bil edenod tistih, ki zbolijo kljub cepljenju. Ni jih veliko, ravno zanemarljivo pa spet ni.
Res ne vem, če se je za cepit???

Popolnoma razumem tvojo dilemo, ampak vprašanje je namenjeno tistim, ki so se odločili ZA cepljenje.

A – raje se cepim kot zbolim. Poznam precej prvih in drugih in ne bi rada zvedela na katero stran statistike padem, če zbolim. S cepljenjem pa nimam problemov, vsi v družini se cepimo za vse možno (skoraj) in nimamo nobene slabe izkušnje.

Nisi odgovoril na vprašanje.
[/quote]

lepo sem ti odgovoril. ABSOLUTNO SEM SE CEPIL SAMO IN EDINO ZARADI SEBE. Seveda da ostanem zdrav.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

lepo sem ti odgovoril. ABSOLUTNO SEM SE CEPIL SAMO IN EDINO ZARADI SEBE. Seveda da ostanem zdrav.
[/quote]

Aha, zdaj pa si odgovoril, hvala. Ker zaradi sebe se cepiš v OBEH primerih…

Aha, zdaj pa si odgovoril, hvala. Ker zaradi sebe se cepiš v OBEH primerih…
[/quote]
ne, to ni res. Če bi se moral cepiti zaradi potovanj, se ne cepim zaradi sebe ampak zaradi obmejnih organov in zaradi babe, da ne bo težila, da je nikamor ne peljem ;))
Ne, absolutno zaradi sebe, da ne bi zbolel. Videl pretežke zgodbe covida… Na žalost.

ne, to ni res. Če bi se moral cepiti zaradi potovanj, se ne cepim zaradi sebe ampak zaradi obmejnih organov in zaradi babe, da ne bo težila, da je nikamor ne peljem ;))
Ne, absolutno zaradi sebe, da ne bi zbolel. Videl pretežke zgodbe covida… Na žalost.
[/quote]

Torej, tudi v drugem primeru zato, da boš SVOJO (in ženino) rit lahko nesel preko obmejnih organov.

[/quote]

Ok, tvoj odgovor je a) :))

Torej, tudi v drugem primeru zato, da boš SVOJO (in ženino) rit lahko nesel preko obmejnih organov.
[/quote]
ne.

Cepil se bom zaradi a)
Ne morem si privoščiti, da bi obležal za nekaj tednov (ali več) ali celo nosil posledice bolezni.

B) in zato da se izognem testiranju ker mi je res popolnoma zoprno ko mi nekod do konca nosa potisne palčko za bris nimajo nobnega obcutka in ce se clovek zjoka ker zaboli se recejo da naj si gremo kupit v lekarno kremo da mamo obcutljiv nos. Seveda!

New Report

Close