Eno resno vprašanje
zaradi sebe (čeprav tudi po službeni dolžnosti). Samo in edino zaradi sebe.
Cepil se bom, toda ne z vsakim cepivom AZ in Jenssen odpadeta – zaradi sebe. Če mi bo pa vlada turila AZ bom odpovedal. Preveč rizično. Najprej štrukelj govoril , da cepiva po treh dneh ni več v telesu – pol ti pa strdki nastanejo 14 dan. Od kje, razen če ti cepivo totalno zj*ba imunski sistem
[/quote]
Tudi jaz tako mislim. Pa verjamem, da nisem edina. Upam pa, da se precepijo prav vsi oboževalci in simpatizerji ljubljenega vodje😜
Da bi ostali zdravi? Vsaj 6 mesecev? Če ne bo kakšne hude reakcije.
Da bi se bolj neomejeno gibali? Ne, še vedno bi se pazili, saj je kup ljudi, ki ne upoštevajo najosnovnejših ukrepov.
Pa tudi, kdo mi garantira, da ne bi bil edenod tistih, ki zbolijo kljub cepljenju. Ni jih veliko, ravno zanemarljivo pa spet ni.
Res ne vem, če se je za cepit???
Nisi odgovoril na vprašanje.
[/quote]
lepo sem ti odgovoril. ABSOLUTNO SEM SE CEPIL SAMO IN EDINO ZARADI SEBE. Seveda da ostanem zdrav.
Aha, zdaj pa si odgovoril, hvala. Ker zaradi sebe se cepiš v OBEH primerih…
[/quote]
ne, to ni res. Če bi se moral cepiti zaradi potovanj, se ne cepim zaradi sebe ampak zaradi obmejnih organov in zaradi babe, da ne bo težila, da je nikamor ne peljem ;))
Ne, absolutno zaradi sebe, da ne bi zbolel. Videl pretežke zgodbe covida… Na žalost.
ne, to ni res. Če bi se moral cepiti zaradi potovanj, se ne cepim zaradi sebe ampak zaradi obmejnih organov in zaradi babe, da ne bo težila, da je nikamor ne peljem ;))
Ne, absolutno zaradi sebe, da ne bi zbolel. Videl pretežke zgodbe covida… Na žalost.
[/quote]
Torej, tudi v drugem primeru zato, da boš SVOJO (in ženino) rit lahko nesel preko obmejnih organov.
Torej, tudi v drugem primeru zato, da boš SVOJO (in ženino) rit lahko nesel preko obmejnih organov.
[/quote]
ne.