eno vprašanje – Kmetija nov začetek
A mi lahko kdo pove, zakaj ni Maruša “vnovčila” imuniteto? Saj bi ji jo Faki dal, pa ni hotela. Sedaj ima ja veliko možnost, da gre domov. Če njena nasprotnica izbere moč, leti ven. No, saj bi bilo super, da gre. Faki in Maruša, si tako mislita, da sta nepremagljiva šefa na kmetiji, ampak bosta kmalu padla na trdna tla. Ali kdo ve, zakaj ni izkoristila imunitete?
Sej je tud tko ok…Če gre Maruša ven, da avtomatsko Fakija za glavo družine – se pravi, da ima podaljšan ta teden ko je glava + še en teden..Če je potem nominiran za prvega, vnovči imuniteto in spet ostane še en teden…verjetno bo šel vmes Miha domov in ga bo spet postavil za glavo družine.. In tako Faki kar ostaja noter. Meni je to cool, ker je pošten. Ok, te dni se res ne obnaša lepo do glave družine; ampak dejansko pove vse po resnici – Barbara res nima pojma o vodenju.
To bi bilo res dobro za Nika in Fakija. Bosta tipčka spoznala, kako je, če za sabo vlačiš babe blentave. Pijavke!
Skoraj očitno je tudi, da bo zmagal Faki (čeprav jaz navijam za Barbi, Andželino in Franclna :-)))
In mislim, da/če bo Faki pobasal keš, bo brcnil Marušo v tri krasne. Nik sploh naj zapusti Zmajo, bejba od tistega mišičnjaka opravljivega pa isto, ker je navadno govedo.
Meni je res še najbolj všečna Barbi in nimam pojma, zakaj imajo/te toliko proti njej.
Bo kar držalo , meni odlična taktika.
LP[/quote]
To ni pošteno! Faki si je taco SAM, IZ IHTE POŠKODOVAL. Potem mu ni bilo treba delat. Špilal je nekega mirovnika – itak da lahko, če so drugi švicali. Vozili so ga k dohtarjem – to je tudi en lep izlet, da ne visiš ves čas na kmetiji.
Kakšna zahrbtnost, posmehovanje zdaj, ko je glava Barbi!!
Pa še vedno je JASNO PRIREJENO tekmovanje z unim dolgolascem!
Itak se pa vidi, kdo gleda to Kmetijo. Južna braća in navija za svojega kamerada.
Tako se vidi, da NIKOLI se niso vklopili med SLOVENCE južnaki!! 50+ let – kri ni voda!
Kaj bo šele s temi muslići????? To pa je groza!
ker jo ni imela
jaz sem razumela da lahko Faki da imuniteto nekomu ali jo obdrži, vendar je to treba narediti pred izborom dvobojevalca…
če jo je imel v tistem trenutku ko je bila Maruša izbrana ni mogel reči: na ti dam imuniteto, vnovči jo
bi ji jo mogel dati prej[/quote]
Da, tudi jaz tako mislim. Ani enkrat nekdo rekel, da ostaneta ta zadnja žaklin in Franc?
Faki ni taka dobričina kot se dela, je samo dober igralec, marsikaj skriva, ker se je tega naučil v življenju, je pač utrjen in zna igrati.
Meni že od začetka ni všeč in običajno se ne zmotim, ko ocenjujem ljudi.
Men je Barbara čist ok in Žaklina tudi, ostali pa adijo.
Majo bi morali kazensko izključiti, ker je psihično neuravnovešena oseba.
Maja je za ven in potrebna je zdravljenja. To ni samo ljubosumje, to je bolezen, povrh je pa hudobna, lena, nevzgojena, živa ramota sama sebi.
Faki pravilno ocenjen s strani laracr, Maruša je pa enaka kot Maja, je pa verjetno podučena s Fakijeve strani pričela svojo psihozo in psihično nestabilnost skrivat za boleznimi. Nisem verjela, da je zbolela prvič, ko so jo baje vozili k zdravniku, v bolnico in tudi zdajle, ko jo je potem Faki nesel v posteljo je blefirala. Ko ji popustijo živci znori, izsiljuje z jokom, jezna na vse in ljubosumna. Kako je bila pa ona ljubosumna na tazadnjo izpadlo Korošico!
Ob sta enaki. Maj in Maruša, obe morata čimprej ven, potem pa še Faki, Bruno, Miha. Naj ostaneta Franc in Žaklina, če že more Kmetija naprej.
Ma to znoriš ja, Maruša krče pred menstruacijo, pa je kao omedlela, kaj šele bo, ko bo noseča, ma ka ste nori, to ni nobena bolezen, ja res je skriva se za boleznimi, ker se zadržuje in se ne zdira. V glavnem išče pozornost na tak način. In kaj so v bonici ugotovili? Da bo dobila menstruacijo. Aleluja.
Predvidevam, da si ženksa..očitno nimaš težav z menstruacijami..hvala bogu da je tako. Sama imam endometriozo in je tik pred menstruacijo in prvi dan tako hudo, da moram po injekcijo..verjemi, da ni lušno in tega ne privoščim nikomur..no,mogoče bi bilo pa ok da en mesec probaš. Ne se delat norce,če ne veš kako je.
Drugače je pa vedno delala..tist gnoj od Maje je pa
kaj? Najmanj od vseh je naredila,non stop joka,lezi, tepe Nikota. Nic ni od nje. Maruša se vsaj potrudi.