Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Eno vprašanje za punce.

Eno vprašanje za punce.

… oštja, ku sem jst dans aktivna… hihi…

Pupe, kdaj je taprava luna za se strižit po glavi?
No, sam to me zaenkrat zanima…

Papa.

a po ta zgornji al’ po ta spodnji?!

Halooooooooo, sem ti že prej povedala, da imam spodi luliko… zato definitivno po tazgornji, ki je tudi edina!!!!!!!!!!

Ben, kej se lohko grem u četrtk ošišat?

Zarad’ mene lahko tudi kar takoj. Če bo le frizer za to, to je pa drugo vprašanje…..:-))

Ta puhna!
Jo nemara čutiš!
sp

Ko tebi paše…. pa naj sije sonce, ali pada dež ali sveti luna, zvezde, ko imaš ti dan za užitke je to to…Cmoka Helček moj…šibaj se ustrižt…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Prou imaš, dragica……… jutre šibam, ker danes delava z mojo frizerko enako dolgo…

Upam, da nisi več bubana. Papa.

Še mal sem bubana…ampak se ne dam…ja lepo se uštimkaj moja Helčika…da te bom polej lahko še jaz kaj navijala…in kravžlala…saj veš plastelinka je nagajivka…cmoka za lep dan;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hehe…. sej se grem pobrit na 0,5… tako po vojaško, hihi… ne boš mela kej kravžlat…

Potem pa kar k meni…to obvladam…imam prakso od mojih mačkonov;))!

hmmmm, kaj misliš, da če se rada muckam, da se rada tudi po mačje strižem? hallllllloooooooooooooooo
nič me ne boš strigla, prefriganka plastelinasta… ti brij svoje mačkone…. in sebe… hihihi

Saj bom pridkana, hihihihi, te bom tko lepo ošiškala…čist po plastelinkasto…

New Report

Close