Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Enodnevni izlet v dvoje

Enodnevni izlet v dvoje

Partnerja bi za rd rada presenetila in mu podarila enodnevni izlet z avtobusom, seveda za oba. Malo sem gledala po agencijah, pa ne vem, kaj je res fajn. Več kot za en dan ne moreva iti, bi pa šla to v kratkem. Za Gardalend je še prekmalu (to bi mu bilo všeč), sanajva tudi o Benetkah, ampak to morda raje ko bo bolj toplo…malo sem gledala Avstrijo…neka tovarna čokolade…Madžarska pa ne pride v poštev, je ne mara. Kje ste kaj bili, kaj priporočate?
Hvala in lep dan

Graz

salzburg, Rezija, Verona, Trst – Miramare….

Italija – Boromejski otoki

Kot se spomnim je tovarna čokolade tam pri Gradcu, pa še zoo in dinozavri, zanimivo je tud Vrbsko jezero in okoli (planetarij, minimundus, grad Hohostrovic, grad Landskron s predstavo sokolov, sam ne vem, če imajo agencije to vključeno), mal bolj romantično je Osojsko jezero, pa Grossglockner, čist gorska scena je Nockberge (jezera, ampak ko bo bolj toplo), v Gmundu je muzej poršejev, mogoče tud Munchen in tehnični muzej, Orlovo gnezdo pri Salzburgu in še slani rudnik Berchtesgaden, če greš v Rezijo se splača, če je v programu še obisk Landarske jame, drugač pa je včas imela dobre enodnevne izlete agencija QuoVadis in Alpetur.

Dunaj- sicer za en dan-premalo časa ?

Tudi jaz bi Dunaj. Imaš redno seznam enodnevnih izletov na netu, tako da vidiš tiste največje znamenitosti.
Boromejski pa..prelepo…ampak najmanj za dva dni..vsaj jaz, ki še nisem bila tam. Imam pa v načrtu.
Tudi Salzburg po turski magistrali….

DVOJINA JE ZAKON!

New Report

Close