Najdi forum

ENODNEVNI IZLET

Predlagam da greste v tovarno usnja v šoštanju,in izveste njeno preteklost:)

Lep pozdrav,
Laura

Zdravo

Prihajam iz Maribora in me zanima, če kdo ve za kakšnen lep enodnevni izlet, ki se ne utrudiš preveš, brez pretiranega gibanja in, ki je v štajerskem koncu?

hvala 😉

RIBNICA NA DOLENSKEM 7 SEPTEMRA KO IMAJO SEJEM JE PREČUDOVITO

Polhov Gradec in okoliški hribi. Super destinacija. 20 min izven Ljubljane (z avtom, lahko greste tudi s kolesom), možnost pohoda na Lovrenc ali Grmadi, urejeno imajo tudi manj zahtevno otroško pot po gozdu (ob tej poti so tudi nekakšne lesene hišice kjer se lahko otroci igrajo), v samem Polhovem Gradcu pa je tudi zelo lepo urejen park in graščina, ob vikendih imajo tudi Knjižnjico pod Krošnjami, prodajajo sladoled in kavo, domače medene izdelke itd.

https://www.facebook.com/pages/Polhograjska-gra%C5%A1%C4%8Dina/738333406224687

Upam,da sem kaj pomagal 🙂

Za vse ki vas zanima enodnevni izlet pojdite na kamnaizlet.com.

lp

Potem predlagam Škocjanski park.

Za enodnevni izlet predlagam Bukovniško jezero z okolico: energetske točke, Vidov izvir, pustolovski park, tropski vrt in orhideje, učna pot sonce in planeti (edinstven v Evropi), odlična vina in dobra hrana, prijeten sprehod v neokrnjeni naravi v senci gozdov……

Ideje za enodnevne izlete:

ENODNEVNI IZLETI – blog[/url]
ENODNEVNI IZLETI – Facebook skupnost[/url]
ENODNEVNI IZLETI – organizirani programi[/url]

Jernej Frank | Turistično razvojna agencija Autentica Enodnevni in večdnevni izleti po Sloveniji www.autentica.si

Ojla, Slap Kozjak je res lep in tudi predlagam za enodnevni izlet. Lani pred Božičem sem bila na Dunaju in mislim da mogoče en dan ni dost da pogledaš vse, ampak je res magično mesto in meni je všeč.

Meni za enodnevni izlet se zdijo zanimive ekstremni športi. Lani sem šla s skupino otrok 12 letnih v Bovec. Valda, rafting je samo za poletje, ampak res priporočam! Je tega kr veliko v Bovcu in imate res veliko izbiro.

vedno najboljše je iti za en dan na bled ali v bohinij! ni pomebno kakšno je vreme, ker vedno je noro lepo!

New Report

Close