enostavno knjigovodstvo za SP-računalniško vodeno
ali pa upam da boste dali kakšna navodila za uporabo !
Hvala
Pozdravljeni,
lepo bi prosil, če mi lahko kdo posreduje te brezplačne excele oziroma my office team program
lp
Pozdravljeni!
Tudi jaz bi prosila za brezplačen program. Bil bi mi v veliko pomoč pri vodenju knjig
mail: [email protected]
Hvala,
Bi lahko še jaz prosila za Excel preglednice, na prenovljeni strani se sploh ne znajdem in tudi link na brezplačno uporabo ne dela. [email protected]
Hvala in lp
Penelopa
Bi prosim lahko še meni poslali excel preglednico na [email protected] prosim?
Že vnaprej hvala in moram rečt da ste carji, ker ste edini, ki sem jih zasledil pripravljeni poslati zadevo zastonj.
Hvala in lp
Nejc
Hi,
če potrebujete računovodstvo za s.p. in podjetja predlagam da se obrnete na računovodski servis in prihranite čas, denar pa tudi skrbi.
Lp, Alenka
a bi lahko še meni kdo poslal vse te tabele od MyOffice v .xls za enostavno knjogovodstvo, ker niso več doseljive na njihovi spletni strani. Prosssimmm.
[email protected]
jst bi tuut kukal pa ni več linka 🙁 . Pa glih zdej ko sem izgubil službo in bom moral čistila prodajati sam na terenu. :S
če se bi še našlo kaj brezplačnega za vodenje zalog in izdajanje računov bom zelo. ampak zelo vesel če mi pošlje kdo link.
(angleške verzije mi ne gredo)
Hvala x 1000
Lp Uroš
[email protected]
Če iščete program za izdajanje računov, knjiženje, statistiko ipd, si oglejte https://www.cebelca.biz/.
Mini različica je brezplačna, plus pa tudi zelo poceni.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.