epilacija kdaj
Zakaj pa si ne omislis epilator? Naprimer Satin Ice od Philipsa? Je dosti manj bolece oz. temu se lahko rece, da sploh ni bolece, kot pa vosek. Imas poseben nastavek, ki ga das zamrzniti, da ti potem led hladi mesto epilacije, kar preprecuje bolecino. Cukanje cutis samo na zacetku (par sekund), nato pa se koza cisto privedi epilaciji in sploh ne boli vec.
Ne vem, no…razmisli…. Jaz sem zelooo zadovoljna z njim.
lp
Zivjo,
jaz ravnokar razmisljam o nakupu epilatorja. (Menda so tudi taki v kombinaciji z brivnikom). Jessy, ali mi lahko poves, kje se depiliras z njim – ali samo po nogah ali tudi po intrimnih delih telesa? Do sedaj sem se depil. z voskom, pa se mi zdi tako zamudno. Kreme za “spodaj” se mi zdijo nezdrave, pa se se mi zdi, da pospesujejo rast dlak… Probala sem tudi z voskom – bolecina se mi ni zdela neznosna, ampak dlake niso sle kaj prida ven!
Hvala ti!
Jane, jaz se epiliram po nogah (samo do kolen) in tudi po bikini predelu. Obstajajo tudi novejsi epilatorji od Philipsa, ki imajo prav poseben dodatek k epilatorju ravno za predel bikinija, vendar jaz tega nimam. Jaz sem se kar z obicajnim epilatorjem po bikiniju in sem bila zelo presenecena (ko sem se prvic),saj na tem predelu sploh nisem cutila nobene bolecine…. Najprej sem poskusila tako bolj z rezervo, cisto malo, kaj bo ratalo, pa nisem cutila nic, pol pa sem kar malce bolj…. Zelo me je skrbelo tudi kaksna bo postala koza na tem predelu, saj se mi je ponavadi hitro vnela in sem bila vsa mozoljasta…no…po epilatorju se mi ni pojavil niti en samcat mozoljcek….koza na bikini predelu je kot dojenckova ritka….
Pod pazduho pa se nisem se nikoli in se tudi ne nameravam.
Glede zamudnosti z epilatorjem, ti povem, da bos potrebovala cca 35-40 minut za depilacijo obeh nog do kolen….niti ne gre tako hitro,a mpak je ucinkovito…
Jaz sem resnicno zelo zadovoljna in ti ga priporocam!
lp
Tocno tako, kot je napisala Jessy. Pri meni je isto. Epiliram si noge do kolen in bikini. Tudi mozoljckov nimam po epilaciji. Takoj po epilaciji je koza malce rdeckasta, cez noc pa to izgine.
Tudi mene ni bolelo na bikini predelu. Po pravici povedano sem noge bolj cutila, kot bikini. Ni pa nobene bolecine.
Lep pozdrav!
Zdravo!
Jaz se epiliram po nogah in tudi po intimnih delih. To mi ne povzroča nobenih bolečin in še zaleže kar za lep čas. Zamudno pa je tudi to opravilo. Meni vzame kar cca 45 minut za depiliranje nog + 15 minut za bikini.
Če si epilatorja še nisi kupila si kupi novejšega, ki ima nastavek ravno za občutljive predele, čeprav je tudi moj čisto vredu.
Sem pa prebrala v priloženih navodilih, da obstaja epilator v kombinaciji z brivnikom.
Lep pozdrav!