EPILATOR SILK-EPIL
prodam… za simbolično ceno 5 e… dela brezhibno in vse, samo kaj ko jaz nisem tip za to – lepo si vse z epiliram, mehke, gladke noge in je vse super, dokler ne začnejo rast nove dlačice – takrat se mi vraščajo pod kožo – ne pomaga noben piling, vse tehnike mehčanja kože sem sprobala – ne deluje – moja koža in dlake pač niso za epiliranje – enako je z voskom ali puljenjem na roke s pinceto – ista zgodba – in potem si gledam kakšno dlako, ki mi raste tudi do 1 cm tik pod kožo in je ne morem ven dobit… tako,da ni variante, da si še enkrat epiliram, čeprav epilator svoje delo odlično opravi, kot pravim vse je super, dokler ne začno dlake spet rast.
zavidam vam tistim, ki si lahko brezskrbno epilirate.
torej če katera hoče, jaz imam doma sicer philipsovega santielle – in dela super, ga prodam za simbolično ceno, ker je bil 2 x uporabljen – po prvi grozi, sem prebrala vse tehnike mehčanja kože, ki naj bi preprečile vraščanje, ga uporabila še drugič, s temi tehnikami, ampak nič ni pomagalo :((, zdaj pa leži v omari že lep čas, ker meni koža ne dovoli epilacije. :((
Hja, te mašinse niso rabljene lih za prodajat – razen če ne razkužiš šoppolnoma prej – ker ostanki kože, dlak z intimnih predelov – ja, da daš svopji hčerki naprej, ne pa prodajat no. Jaz ne kjupim rabljenega od tuje ženske, raje novega. Se le po intimnih predelih z njim . In se prenaša z ostanki kože, preko dlak – tkao kot s sluznic, če si med seboj posojate ličila naprimer…..
kupim, kontaktiraj me na jpoglas1234@gmail.com
Hvala.
Nobena mašina te ne bo bolela, če:
– boš dlake pristrigla na primerno dolžino ( cca 3-5 milimetrov – bolelo bo na dolge dlake)
– če se boš prej stuširala in bo topla voda odprla pore
– če boš prej potegnila s kocko ledu ali ledeno vrečko po predelu, kjer boš epilirala….
delam tako že 30 let, pa nobenih bolečin – ne pod pazduho, ne intimni predel, ne noge, niti nart, kjer najbolj boli, kjer je samo kost pa koža Pa imam najbolj “zajeban” tip dlačic – svetle, tanke in goste….
Dosti uporabnih nasvetov, hvala punce! Drugače pa, sama imam Brauna Silk Epil in sem zadovoljna z njim, uporabljam že ene 15 let Braun epilatorje drugače, le model posodobim vsake toliko Sem vmes vzela Philipsa enkrat in ne bi več nikoli
LP