Epilog sage Strojanovi?
Saga Strojanovi je končana in s tem tudi nezaslužena medijska prepoznavnost, ki je je bila deležna ta familija.
Še njihov odvetnik je rekel, da pričakuje, da se bodo obnašali kot normalni državljani.
Ambrušani so dosegli svoje in bi jim na tem mestu čestital.Sicer so bili s strani levičarjev iz cele Evrope označeni kot šovinisti, ampak kaj je to proti večnosti,vse se to pozabi, povprečen Evropejec itak ne ve, kje je neki Ambrus.rezultati pa ostanejo.
Čeferini ne potrebujejo prav nobene reklame. To bi lahko vedel.
Skopušnik naj te tolaži misel, da ima vsaka palica dva konca.
Mislim, da so Strojanovi postali najbolj nezaželjena familija, v deželi slovenski. Si zamišljaš, da si v njihovi koži. Jaz ne.
Tako, da naj kar imajo kar so ukradli, s svojo trmo. Mama Jelka, ja. . . .
Res je, kar se tujih medijev tiče, vendar ti lahko zagotovim, da imajo
tudi kot zastopniki ‘tujcev’ ogromno dela. Družina Čeferin je znana
po tem, da največ pravd uspešno konča.V svoj prid oz.korist svoje stranke, seveda.
Njim dela ne bo zmanjkalo in Strojanove so prevzeli kvečjemu iz drugih razlogov.Reklamnih pravgotovo ne.
Skopušnik meni tudi ni jasno. Žal, se je to zgodilo.
Bolj me zanima zakaj oz. kako je lahko, neka romska družina, postala tako
medijsko odmevna. V katerem grmu tiči zajec?
Tukaj se eni obnašate, kot da so Strojanovi hoteli biti izseljeni. Je že res, da so dobili več vredno parcelo, ampak zato, ker jih je država izselila od tam, kjer so živeli in jim vzela njihovo zemljišče. Bodite veseli, da niso zahtevali odškodnine, ker bi jo na EU sodišču za človekove pravice sigurno dobili.
Ne pozabite, da Strojani niso zahtevali ničesar in se niso želeli seliti strani iz Ambrusa. Vlada jih je nasilno izselila iz njihove lastne zemlje. Poleg tega so na vladi potrebovali več kot leto dni, da so potem kaj naredili. Pa še to po grožnji čeferina, da bo tožil državo.
Da je tukaj vlada naredila veliko neumnost, je pa jasno že od začetka.
Komaj čakam, da bodo volitve.