Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Epilog sage Strojanovi?

Epilog sage Strojanovi?

oprosti na izrazu: Strojanovi so se preseravali, kar se zamenjave parcel (ne hiše) tiče, po mili volji. Na čigav račun neki?
Država jim je bila prisiljena odvzeti omenjeno parcelo, saj so tam srali
po mili volji, kjer se jim je zahotelo. Gre za vodovarstveno območje…
Kaže, da jim je neka oblast ne, da bio dosti razmišljala, parcelo prodala.Za majhne denarje,seveda.
Živim v bližini ciganov tako, da vem kako je s tem.

oprosti na izrazu: Strojanovi so se preseravali, kar se zamenjave parcel (ne hiše) tiče, po mili volji. Na čigav račun neki?
Država jim je bila prisiljena odvzeti omenjeno parcelo, saj so tam srali
po mili volji, kjer se jim je zahotelo. Gre za vodovarstveno območje…
Kaže, da jim je neka oblast ne, da bio dosti razmišljala, parcelo prodala.Za majhne denarje,seveda.
Živim v bližini ciganov tako, da vem kako je s tem.[/quote]

hmm, ne vem a govorimo o istih Strojanovih, te za katere vem jaz,so bili povsod nezaželjeni, sploh v domačem okolju, kjer so se zapirale ceste in grožnje so kar vrele, tako da je morala večkrat posredovati policija.

država jim je vzela parcelo, zaradi ljubega miru, ja in jo je pač morala zamenjati z drugo, boljšo seveda.

Strojanovi, katere poznam jaz, so povsod nezaželjeni ( ni preteklika).
Grožnje so vrele naravnost iz srca, ne samo jezika. Hmmm… le čemu
je morala posredovati policija?

Država jim je vzela parcelo, vrnila pa večjo parcelo z vso infrastrukturo na
njej oz. krasno hišo. Okoli hišice je idilična pokrajina, Strojanovim
pisana na kožico: njiiiive, polne zelenjave. Tudi mesto ni ravno
predaleč. S svojimi, neregistriranimi vozili, bodo našli pot tudi do tja.
Otročad je preskrbljena, vrtcev ni potrebno plačevati, šole tudi ne, oblačila jim dajejo drugi…. torej so Strojanovi ena najsrečnejših( vprašanje koliko časa) družin v Sloveniji in močno upam, da bodo
znali to ceniti.
V primeru, da jih kje srečaš povej, da kmečko dvorišče premore tudi vile.

Srečno!

Ali se sploh že ve, kje v Ljubljani so dobili parcelo s hišico?

V Rojah. To so povedali takoj na začetku. Ostali so tam, kjer so bili zadnjih pol leta, devet mesecev, kolikor že pač.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Končno imamo eno sposobno vlado, ki je znala zaposlit delazmožne cigane, otroke poslat v šole, ciganke naučila pospravljat stanovanje in okolico, še mamo Elko naj naučijo kako se da preživet, če v enem dnevu pokadi samo tri škatlice cigaret, pa gremo lahko na nove volitve.

Mogoče zato, ker takrat ni bilo poštenjaka Podobnika na ministrstvu, da bi jim zemljo in hišo podaril, oz vsaj zamenjal za drugo 100x manj vredno ?

A se da kje dobit potrdilo,da si rom,pol bi pa lahko več denarja dobil za otroke,saj je otr.dodatek na otroka različen,oni pa imajo za vse enako,pa kar nekaj E več,se mi zdi.Pa ne bi blo treba v šolo hodit,pa obleke bi dobil,pa hrano in zelenjavo “pri sosedih”.Aja,pa avtov jim tudi ni treba registrirat…Če ti pa kdo teži,ga pa namlatiš,pol pa za nagrado še parcelo z bajto dobiš…

razmišljam, da bo šla živet k romom. Brajdiči so mi najbolj
pri srcu, saj se znajo postaviti zase. Bog ve če bi me mama Jelka
vzela za svojo?

je pa ta, DA bodo oni zdej to prodal odšli v ambrus tri bajte kupit pa bodo spet tam kjer so bliii in kamor so hotli jit pa ambruščanov se bodo v glavo režal ja vidite to pa je politika belogardistov jaz bi tud takole bajto rad

New Report

Close