Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ergo pharma

Ergo pharma

Pozna kdo firmo Ergo pharma pri celju, ponudili so mi zaposlitev tam,  so morda kakšne izkušnje?? Hvala

Pojdi delati in nam povej kako je.. govori se, da je super podjetje.

Kje si izvedel za to podjetje? Za kakšno delovno mesto gre?

Plača je ok?

Pozdravljeni, ste začeli delat v omenjenem podjetju?

Bila na razgovoru, odločili so se,da me zaposlijo,vendar zdravniški pregled ni bil uspešen,tako da sem po nekem času šla delat v drugo podjetje, kjer se ukvarjajo z enakimi zadevami kot v Ergopharmi.

Po določenem času so neprestano rabili nove sodelavce v ERGOPHARMI…..ENO IN ISTI OGLASI, izkazalo se je,da je to res ena dobesedno gnila firma,delajo kot nori,za povrhu na izmene in še vikende.

Tako da, ne hvala,,,, vsaka stvar je za nekaj dobra in še res dobro da takratni zdravniški ni šel skozi…..

Lp

V katero firmo ste pa pozem sli, ce ni skrivnost?

je kaj novega okoli tega podjetja?

se je kdo tam zaposlil?

izkušnje?

lp

Kdo vam pa je reko da delajo vikende?

Delajo pa samo 2 izmeni kolikor je meni znano.

Delavce pa rabijo zaradi selitve v velenje.

Sama kadrovska delavka v Ergopharmi in vodja proizvodnje sta poudarili da ke vse več delovnih sobot,seveda tudi popoldan,tako da ne hvala.

In kdaj bi se naj selili v Velenje?

Glede na to,da se je ZALOMILO z Vonpharmo,kako ke sedaj s tem??

Ne dolgo nazaj, sem se zaposlila V Ergopharmi. Dobri pogoji, čista delovna mesta, nova tehnologija. Dobro se razumem s sodelavci. Pogosto si pomagamo. Dela se dvoizmensko, občasno ena izmena tudi ob sobotah. Veliko se naredi za zdravje zaposlenih, sadje, dobra malica, pikniki. Imamo možnost predlagati izboljšave… Direktor prihaja menda iz avtomobilske branže in je izredno sposoben, pošten in direkten. V Velenje se je ena ekipa že prestavila, kolikor vem, iščemo sedaj kandidate za zagon nove, večje tovarne v Velenju. Kdaj točno bo to, ne vem. Priporočam zaposlitev tistim, ki si želijo pošteno delati in se tudi kaj novega naučiti.

New Report

Close