Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Erika Masterchef

Erika Masterchef

Izredno zoprna tekmovalka, zakaj se je ta punca sploh prijavila v tekmovanje, če se ji ne da niti dihati? Ne bi se učila, ne bi tega, ne bi onega, pa še to zoprno zavijanje z očmi, joj…

Izredno antipatična.

Natalija  še bolj

Pia, ojej

Odgovor na objavo uporabnika
bonbonček996, 02.04.2025 ob 21:53

Izredno zoprna tekmovalka, zakaj se je ta punca sploh prijavila v tekmovanje, če se ji ne da niti dihati? Ne bi se učila, ne bi tega, ne bi onega, pa še to zoprno zavijanje z očmi, joj…

Hehe, meni pa Kaja, tko kt da cvili govori lol

Eriki se vidi, da je mlada in ji mora življenje še pokazati eno konkretno dozo poslušnosti in ponižnosti. Verjetno je tudi primarna vzgoja precej šepala. Res je zelo polna sama sebe in samozavestna, ampak še ne razume, da za to potrebuješ znanje, izkušnje … Nekateri pridejo do tega razumevanja hitro, nekateri počasi, nekateri nikoli. V njeno dobro upam, da spada med prve ljudi.

Omg, da jo imam eno uro za poslusat, kot navit zajc pa se kontrol frik zraven!

Eni tekmovalci zelo evidentno fejkajo svoje sposobnosti.

Realno, čez moške oči, sta pa Kaja in Erika edini greha vredni.

Ostale, ali prevelike očala, krivi zobje, old skul frufru, pr vsaki se najde kakšen glitch.

Odgovor na objavo uporabnika
YeahRight, 03.04.2025 ob 08:03

Realno, čez moške oči, sta pa Kaja in Erika edini greha vredni.

Ostale, ali prevelike očala, krivi zobje, old skul frufru, pr vsaki se najde kakšen glitch.

Kolk ste eni srečni, ker ste se rodili u nulo,lepi, pametni in znate vse prav v življenju narest.Blagor vam.

Js sam povem iz prve, kar vidim. Prijavili so se v šov, ljudje jih ocenjujejo tudi po tem, pa če ti je to prav ali ne. Tak je danes svet.

Meni je pa faca. Se ji zmeraj režimo, tistim njenim izjavam. Pa še tko dobro po primorsko tolče. Taka temperamentna babnca.

Že v prvi oddaji sem rekla, Erika in Tamara sta zoprni. Ampak Erika je veliko bollj, Tamara se je malo unesla. Mi je žal, da včeraj ni šla Erika domov. Samo par ženskic iz prejšnjih oddaj je bilo enako zoprnih. Res je težko najdi tako zoprno žensko.

Še en ki se lepi na umetne butaste babe.

Meni so letos vsi čudni. Pa tiste torte iz palačink, halo?

New Report

Close