Erika Žnidaršič zdajle na TV
Sama pa na moč zavidam ženskam s postavo Nuše Leser, čeprav sem vitka, takšne konstitucije ne bom imela nikoli.Zanimivo, kako različen pogled imamo moški in ženske 😀
Še vedno se ne morem načuditi, kako priljubljena je bila včasih Špela Grošelj, ker tisto pa res ni za nikamor: širok pas, trebušasta, kot sodček.
Tukaj ž, Špela = smoking hot, Nuša pa komsi komsa
[/quote]
Nuša je zoprna, tečna, pristranska, z nadležnim narejenim glasom, postavo pa mi ima dobro. Prej je ona bliže peščeni uri kot Erika (po mojem mnenju ima normalen pas, normalno, da je videti ožja v pasu).
Špela je simpatična in prijazna, z lepim obrazom, ampak kaj točno je na njeni postavi fascinantno (razen prevelikih umetnih jošk?)
Nuša je zoprna, tečna, pristranska, z nadležnim narejenim glasom, postavo pa mi ima dobro. Prej je ona bliže peščeni uri kot Erika (po mojem mnenju ima normalen pas, normalno, da je videti ožja v pasu).
Špela je simpatična in prijazna, z lepim obrazom, ampak kaj točno je na njeni postavi fascinantno (razen prevelikih umetnih jošk?)
[/quote]
Je čist simpl, ne glede na stas – nekatere osebe naredijo več vtisa, druge manj – je po moje bolj povezano z osebnimi percepcijami, kot z osebami pred nami…