Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu erotična masaža

erotična masaža

Prepustila bi se neznancu, da me zmasira.
Brez seksa, samo masaža.
Je katera že preiskusila?
Se je težko sprostiti?

niti ne.vecina tipov spostuje zenske zelje…tudi sam masiram bolj za zabavo.sem vezan.ampak tisti eroticni naboj pri masazi je bozanski.moras poskusi.

Tudi sama sem vezana. Kako poteka?

ja poteka tako kot želiš ti….potem pa ne glede na to, da si ne želiš seksa, si to želiš in pokažeš kaj ti je všeč….

Ali mi lahko bolj razložite to erotično masažo; kako in kje te tip masira? Kako ne pride do seksa? Zanima me, nikdar nisem za kaj takega slišala…

Če bi vedela, koliko energije sem potrebovala ,da si dvignem samozavest, da poskusim.Imela moralnega mačka, kaj mi je, da se na tak oglas javim, ampak jaz sem želela res samo masažo.Obožujem masaže in enkrat ko sem bila na masaži v enem hotelu, me je spreletaval naval erotičnosti, tako mi je pasalo, njegove tople roke in čvrst prijem, takrat sem pomislila, da lahko med masažo doživiš orgazem, saj jaz sem med masažo tako sprostim….vendar on ni delal te masaže.Samo počutila sem se po tisti masaži in tistem maserju fantastično..
Od takrat sem iskala enega profi erotičnega maserja, vendar sem naletela samo na “fukfehtarje”.Jaz sem hotela samo masažo, dotiki, nič drugega, ….in ga potem našla, se opogumila, doma pustila predsodke o tem, da pridem tja in se neznancu uležem gola na mizo …..Takoj, ko sva se srečala, mi je padel kamen od srca, bil je ful dober tip, prijazen, malo sva se pogovarjala, osnovne stvari in potem je rekel, naj grem pod tuš se osvežit in potem na mizo.Seveda je to salon, ki je zelo diskretno vse skupaj in v svečkah, nobenih luči, medla svetloba, glasba…Ko je začel masirati sem takoj videla, da je profi…..po pol ure sem doživela tak orgazem…..vendar masaža je trajala celo uro….skratka bilo je fantastično, brez seksa, in ostalih reči….čutila sem, da se je vzburil, vendar ni hotel nič.Potem sem se spet stuširala, postregel mi je z šampanjcem…..cigaretek, plačala in odšla.To je pač to kar sem hotela.Rekel je, da že deset let to dela….in da se ne rabim nič sramovat,vse ostane diskretno.
Sem njegova stranka….imam popuste, po taki masaži sem prerojena, seks imam pa doma…

Vredno poskusiti.

Hvala pogumna…to iščem tudi jaz.
Mogoče pa…

pogumnaa,

kako si doživela orgazem? Ali te je božal tudi po intimnih delih? Po prsih masiral… ali lahko še kaj več poveš? Sploh si nisem mislila, da nekaj takega obstaja… Kolikšna pa je cena tega? Ful noro zveni… to bi jaz rada poskusila…

Šlo je samo za božanje, po intimnih delih, skratka masaža….nobenih drugih reči.Resnično profesionalno, cena za eno uro je 60 evrov, za stalne stranke pa seveda manj….
Gr za sprostitveno masažo celega telesa, najprej hrbet, rotka, noge, vse poteka bolj nežno, s toplim oljem.Če želiš, se lahko tudi obrneš, mene je prvič samo od zadaj masiral, potem po ene 25 minutah, pa začne počasi masirati med nogami…..z občutkom, vse je odvisno od tega kako se odzivaš…
Totalna sprostitev na nivoju.

imam eno prijateljico, ki že dolgo sanja o tem….. mi prosim pustiš kontakt tega salona

haha, masercek,
prov velik jih pa ti nis zmasiral….

Ženskice, vse je res fajn!! Masaža, da se reče masaža in ne krneki. Na običajnih masažah sem večkrat pogrešala “off” na koncu, pa ga ni bilo… tu pa je. Zvečer postanem pa še ful vroča in popadem možeka 😉 Pred časom sem hodila k enemu, ki je bil podoben temu, samo cenejši, zdaj pa ga ne morem več dobit na telefon 🙁

a to – seks masaža – je postalo ženskam nadomestek za šopinge, kofetkanje, čvekanje ☺
skratka: finančna kriza je tukaj v polnem zamahu ☺

bo razmislil, če odprem večerni s.p. na to temo … še “dobre prakse” pri dosedanjih “zastonkaricah” posnamem pa gremo služiti €€€ ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hehe,NM-3w dober predlog. Men je tole mal smešn plačaš nekomu ,da te razrajca. Ka nimate takih dedcev doma,da vas tako lepo zmasirajo…?Al smo že moški postali k…e.Totalna bedarija ,zapravljati denar za kaj takega.Po mojem hodite tiste ženske ,ki nimate partnerja.

Znima me kako priti do tega čudežnega maserja, kersi resnično želim kaj takšnega. Samo, glede na to, da se ne sme dajati poforumu tel.ali mejlov, kako do informacije draga POGUMNAA. Prosim
sporoči, kako bi to uredile.

Masaže potrebna.

Prijavi se in operiraj preko zasebnih sporočil!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

sem probal na eni poleg klasične masaše še erotično … me je tako kresnila, da je perje frćalo ☺
tako, da ne razumem kakšne babnice ste to, da se pustite samo “zdrkat” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ce katero zanima eroticna masaze, brez kakih “dodatkov”, se mi lahko javi na zs. Lp

Na avanturah ponuja maser sprostilno masažo, nekoliko starejši, izkušen, pride na dom,nepozabno doživetje

No če katero mogoče zanima tudi erotična masaža parčka torej 4 ročna z oljem poznam par in naj se oglasi
lp

Živjo,

Evo sem sem registriral, da ne bodo brisali mojih sporočil 🙂
Takole je…
Ukvarjam se tako z erotično kot z “navadno masažo”.
Velike razlike v bistvu ni. Začelo se je, ko sem masiral gospo v srednjih letih – klasično – hrbet, noge, stopala… Sama je potegnila moje roke na njeno zadnjico, opaaa… In sem ji masiral po zadnjici. UKAZALA mi je, naj jo zmasiram med nogami. in sem jo. Povedala mi je, da ji je tako zapasalo nekaj med nogami, da se ni mogla upreti. Moj korenjak je tako stal… Od takrat dalje se ukvarjam tudi z erotično masažo. Pač, če se ženska dovolj vzburi, zakaj pa ne – seveda, če sama predlaga. V zameno ne zahtevam nobenih spolnih odnosov. Razen če stranka tako ukaže – ampak to je druga zgodba – vsa za zadovoljno stranko 🙂
Pridem na vaš dom, v službo, hotel… Kamorkoli želite – Cena? Začne se že pri 20€…
Za ostale informacije pišite na ZS.

a o tem, da gre pa za “varanje”, pa ne bo nobena klobasala???
konec koncev, ko ga tip drgne kakšni v notranjost je to “samo erotična” masaža ☺

se pravi, da po vseh forumih lahko “opravičujemo” “varanje” s tem, da gre samo za “erotično” masažo ☺ — aja, pa ženska mora plačati ☻☻(dam posojilo press)

Drage dame,

Uspešen mladosten gospodič pri 36. letih nudi v svojem salonu čutno masažo telesa. Z dobrim posluhom te popeljem do ekstaze.

Pristop do stranke je profesionalen in gentlmanski…

Za SEX V MESTU: piši mi na zasebno sporočilo, pa ti vse povem….

Ti moraš biti v realnem življenju en tak pain in the ass … 😀

New Report

Close