Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Erotična masaža – tema za ženske, mnenja in izkušnje

Erotična masaža – tema za ženske, mnenja in izkušnje

Začela sem razmišljati, da bi šla probati. Najraje bi šla v kakšen salon, prosim, da se mi ne tu spodaj javljate z maili, ker vas ne bom nikoli kontaktirala.

No pa na stvar. Je katera od punc tu bila na erotični masaži? Kako je bilo? Imate kakšen salon, ki priporočate? Ne želim, da bi me masiral kakšen mozoljast mulc, želela bi si kakšnega zrelega maserja, lep obraz, sivi lasje. Kakšen tak šarmanten.
No dajmo se pogovoriti o tem punce.

Očitno ti ne bo nobena odgovorila!

Drugače pa strica Googla in ti bo povedal kje so profesionalni erotični maserji.

Vse ostalo pa je tako da komaj čakajo da se jim prepustiš do konca in te pof****o😉🤔

Drugače pa profesionalni saloni resnicno pripravijo tak program kot si ga ti želiš. Vse to govorim iz izkušenj naju z mojo ženo.

Lahko si srečna, če bo te kak Pakistanec ali Bangladešovec

Mmmmm to bi tudi jaz, če bi le vedela za kak diskreten salon. Ni nujno, da bi bil maser, tudi maserke se ne bi branila.

Drolje z letališke rabijo klike

Tudi mene bi zanimalo, čeprav bi morala iti skrivaj, ker bi moj popizdil. Doživeti gibe ko te čist razvname, hmmmm . Je kaj takega v Ljubljani, moški maser.

New Report

Close