Erotična masaža – varanje?
Dej no. Seveda tako piše, ker pri nas bordeli uradno ne morejo obratovati. In tudi striptizete tiste ukrajinske umetnice z nobenim ne seksajo, a ne?
Ob soju svečk in prijetni pomirjujoči glasbi,v diskretnem,urejenm ambientu vas pričakuje vitka dama zagorele polti, nepozabnega čutnega dotika!
Kaj je to važno, če se nič ne dogaja? Njena vitkost in zagorelost? zakaj takšna diskrenost, če je to čisto normalna masaža, samo še svečpke so zraven?[/quote]
Če bi bilo tako kot pišeš, pač ne bi dopisali zraven, da bo strogo brez intimnih kontaktov, ampak bi bili lepo tiho. Če pa gre res za bordel, potem pa cene čisto gotovo niso 45 evrov. Greš lahko stavit. Ali so tisti iz zgornjih oglasov bordeli ali ne, sicer ne vem. Vem pa, da obstajajo maserke, ki se ukvarjajo SAMO z masažami in v resnici ne nudijo intimnih kontaktov, niti za doplačilo ne.[/quote]
Zakaj striptizete mislijo, da morajo poudarjati, da ne seksajo s strankami? Pa seksajo, ker poznam tipe, ki so seksali z njimi. In poznam tipe, ki so seksali na teh masažah. 45 evrov je samo masaža, drugo so dodatki. Ki se posebej plačajo. Ne vem za njenega moža, ne morem vedet. Lahko je šel res samo na masažo. Jaz bi na njemem mestu fajn pritisnila nanjga. Če je nekomu do normalne masaže, boš šel na normalno masažo. In ne tole.[/quote]
Daj ne pospološuj. Jaz pa poznam stiptizete, ki nikoli niso seksale z nobeno stranko. Ene sekstajo s strankami, druge ne. Dajte že dojeti, da obstajajo dve različni vrsti masaž. Eno je res samo masaža, drugo je samo uvod v seks.
Jst pa iz lastnih izkušen povem kak je bilo v salonu kjer sm delala. Prodajali so kao “erotično masažo”, punce smo imele navodilo: spolnih odnosov nikoli! Kot pišejo ene tuki gor – za doplačilo 30 evrov (takrat še v SIT) pa smo strankam z roko omogočile izliv. Ta je tko al tko pričakovan na koncu erotičnih mazaž, to se ve! Klasični spolni odnosi so bli prepovedan. Masaža je izgledala tako, da je maserka z golim telesom masirala golega (z brisačo po spolovilu pokritega) plačnika. Če je kri prevreč zavrela je bil vedno gumb pri roki in varnostnik blizu. V mojih dveh letih se je to zgodil enkrat samkrat. Nobenih poljubov, nič, le tehnično znanje na koncu. Stranke pa skoraj vse s prstanom na roki. No, pa velik mladih, še neporočenh je blo tud. Dobr sm zaslužila takrat, danes pa ne bi več. Kar nekaj jih je prišlo v parih, največ pa je blo samih. Zaskrbljeni svetujem naj ga vpraša kje je bil, da ga je nekdo videl v Z. jami… Se bo zaplezal. Tud mi smo obratovali tam. V zasebnem stanvanju.
opis take masaže-skopirano z nekega drugega foruma:
Ampak tale Tara je pa res cvetka, sonček zvezdica …. Mere ima ta prave. Obrazek simpatičen, mačje oči s katerimi te zna očarat. Telo je kar čvrsto in ima zelo lepo opremljeno masažno sobo. Pritajena svetloba, nežna glasba, masažna miza in moje pričakovanje.
Najprej te lepo naolji z mandeljnovim oljem, nato začne sprostilno božati in je kar tiho, kar mi za začetek paše. Sledijo bolj krepki prijemi pri katerih se začneš spraševati od kod ji toliko moči. No, po nekje po dvajsetih minutah začutim kako se mi je priplazila za hrbet. začutim bližino toplote telesa in obenem vlažne, hladne, dišeče kože od prejšnjega napora. Pričakovanje se dviguje nakar začutim dotik hladnega, zdrsljivega telesa. Za začetek mi dotik bradavičk nalahno zdrsne od ritke navzhor proti lopaticam, naslednjič čutim že krepkeje in to celo telo. Hlad telesa se je topil kakor maslo na soncu, postajala je vse toplejša in bolj zagreta. Izzivalno me je gledala v oči ko se ga je dotaknila in v meni prebujala poželenje. Trdno ga je že držala v svojih nežnih ročicah, ko me je začela še zapeljivo ogovarjati, nagovarjati in vleč iz mene moje najglobje erotične skrivnosti. To sem bil zrajcan do nebes. Skoraj mi je pršlo, ko sem se zavedu, da bo pač vsega konec če mi vajeti uidejo iz rok. Malo sem se ohladil ampak ONA še kar naprej provocira, se dobrika, kakor da nič ne opazi moje zadrege pred grozečim izlivom. Glada me v oči se mi vsede na dimlje ,me zajaha, oneta kotrolira z rokico in mi prigovarja če mi je všeč (da ne bo pomote penetracije in orale pri tej gospodični ni bilo). Seveda mi je všeč. oh kako mi je bilo šele všeč ko me je zajahala z ritko proti meni. Ne vem od kod se mi je prikradla misel na uro. V navalu užitkov sem pozabil na čas… A jo naj vprašam ali ne sem se spraševal in tole spraševanje po času mi je degradiralo užitek. Ko sem se ovedel sem jo videl sedeti med mojimi stegni, gledal sem jo kako se je dražila in me nagovarjala naj se še sam malo poigram sam s sabo. In sem se do konca.
Tole je bilo nepozabno doživetje in kakor je že nekdo napisal,”Tara ve pričarati iluzijo.” No ja pa saj ni konec sveta. Ko be bo prijelo bom pa spet poklical Tarico.
Midva z možem sva šla enkrat na masažo v Thai center (pri mostecu). To sva dobila za darilo od mojih staršev (bon za masažo) in glej ga zlomka. Mene je una ženska zmasiral tudi po prsih. Sem bla ful šokirana. Pa ni bila erotična masaža ampak aromatična z vročimi snopki.
Nevemka: najbolje da se pogovorita, da ga postaviš pred dejstvo. KOmunikacija!
Pa vse dobro ti želim!
M
Drage moje punce. Tudi jaz sem si privoščil erotično masažo, ampak tisto tapravo. zame je taprava tista, kjer maserka dobro obvlada tajsko masažo, kjer obvlada erogene točke na telesu in kjer ve, kaj dela. Tistih bedarij, ko neka polpismena bejba pleza po tebi in te kao z joški masira in ti piha v uho, mene ne zanimajo. To mi lahko dela žena. Pa še poseksam se lahk z njo na koncu.
Sva bila oba z ženo na eni taki masaži kot jo je opisala frca. Ni šlo za prikrit seks niti za drkanje na koncu. Če bi to rabil, bi si najel kurbo. Šlo mi je za čutnost in ne za seks.
Za začetek si časti privatnega detektiva in izvedi, če tvoj dragec res zahaja tja. Seveda ga plačaj iz skupnega proračuna, če le lahko (on si je maserko gotovo tudi). Nato lepo počakaj kak teden, dva, mogoče mesec.
Potem mu lepega dne, ko mu bo zvečer fino zapasalo, povej, da so ti prijateljice za novo leto podarile bon za erotično masažo, da si šla ravno danes, da je bilo super, da ti je petkrat prišlo kot v nebesih. In da se ti pravzaprav z njim zdajle ne da, hvala.
Potem pa čakaj, kaj ti bo imel povedati.
Jaz bi tako začela. In to takoj pri vratih. Ja, kaj pa je to, tako lepo disiš. Tako čutno, senzualno. Po oljih. Ja kje si pa bil? Ampak tako zelo prijazno. In bi ga gledala, kako se zvija.[/quote]
Ja ja ja vlada nič živčno tečno…lepo na easy, pa se mu še približaš pa tako vrat povohaš in mmmmm to pa je res tak erotičen in pomirjajoč vonj…