Erotična masaža – varanje?
Jaz bi tako začela. In to takoj pri vratih. Ja, kaj pa je to, tako lepo disiš. Tako čutno, senzualno. Po oljih. Ja kje si pa bil? Ampak tako zelo prijazno. In bi ga gledala, kako se zvija.[/quote]
Če bi bila ne njenem mestu, bi bila verjetno besna kot ris in dvomim da bi ti bilo to takih igric.
Jaz bi tako začela. In to takoj pri vratih. Ja, kaj pa je to, tako lepo disiš. Tako čutno, senzualno. Po oljih. Ja kje si pa bil? Ampak tako zelo prijazno. In bi ga gledala, kako se zvija.[/quote]
Če bi bila ne njenem mestu, bi bila verjetno besna kot ris in dvomim da bi ti bilo to takih igric.[/quote]
Treba je na fino izpeljat, čeprav si besen
Mah, nehaj, “kristus na krizu”… Polna usta so te. Ko bi izvedel, da zena zahaja k maserju na eroticno masazo, tebi pa ne pove nic, oz. ti laze o sluzbenih opravkih, bi pa znorel. Za to gre! Ne gre za drgnjenje imas prav – za ljubezen gre. Ta je pa, po moje, s takim nacinom igre izigrana. Ne pametuj, ampak se probaj vziveti v kozo tiste, ki je spisala to temo! Ne privoscim ji. Smili se mi. Drugace je, ce se dva dogovorita za popestritev skupnega ljubljenja. Dogovorita! Zastopiš?! Dogovorita, pogovorita, dovolita, dorečeta, odločita, spoznata, pretehtata, izglasujeta… Dvojina, dragi moj! V primeru Nevemkaj je pa ni bilo! To je hudič, to!
Če zmoreš ga nekaj dni opazuj,sexu se izmikaj,le mal mu jaj..a poteškaj…
uuu…so nekam prazna a ?
Mogoče še enkrat tja pokliči in povej da bi rada temu in temu gospodu eno masažo plačala za novoletno darilo.Naj ti povedo kakšno je takrat imel ker se je pohvalil
Varanje je v bistvu laganje,skrivanje,ne samo sex.Tudi to boli in prizadene,še bolj da mu tvoji dotiki niso več najboljši
Ok, drage ženske in moški, tisti, ki mislite, da to ni nič takšnega in tisti, ki je to za vas groza. Na katerokoli stran se postavimo, je tukaj nekaj jasno. PRIKRIVANJE je ena oblika laži, v primeru, da nočeš, da partner mekaj izve, če pa prikrivaš, ker bi partnerja z nečim presenetil (v tem primeru je možno, da je šel res po darilni bon za oba ali za njo) pa ne moremo govorit o laži, ker itak izvemo zakaj in kaj je prkrival.
varanje gor ali dol, vsako pririvanje partnerju, namenjeno temu, da partner tistega kar prikrivamo ne izve, je laž in to za partnerski odnos ni dobro. Tukaj ne moremo govoriti o iskrenem, ljubečem in spoštljivem partnerskem odnosu. In zato mislim, da je tukaj povsem nepomembno za kakšno vrsto masaže gre in/ali je to OK, da obiskuje takšne masaže ali ne, pomembno je prikrivanje, zakaj je do njega prišlo in čemu je namenjeno (dve možnosti opisani zgoraj).
Direktno vprašanje, brez histerije bo najboljša rešitev.
P.s. Upam, da se odkrito pogovorita in razčistita zadevo v korist obeh.