Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Erotična masaža – varanje?

Erotična masaža – varanje?

Upam,da bomo izvedeli,kako si rešla pogovor z možem.Pogumno,ti ga kar nagovori.Vem ni ti lahko,ta negotovost.
Pa srečno!

Ja upam, da uredišm da si dobila kakšne nasvete.
VEM da je neprijetno….in hudo, ampak malo smo pa res firbčne akj se je zgodilo.

Jaz bi tako začela. In to takoj pri vratih. Ja, kaj pa je to, tako lepo disiš. Tako čutno, senzualno. Po oljih. Ja kje si pa bil? Ampak tako zelo prijazno. In bi ga gledala, kako se zvija.[/quote]

Če bi bila ne njenem mestu, bi bila verjetno besna kot ris in dvomim da bi ti bilo to takih igric.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz bi tako začela. In to takoj pri vratih. Ja, kaj pa je to, tako lepo disiš. Tako čutno, senzualno. Po oljih. Ja kje si pa bil? Ampak tako zelo prijazno. In bi ga gledala, kako se zvija.[/quote]

Če bi bila ne njenem mestu, bi bila verjetno besna kot ris in dvomim da bi ti bilo to takih igric.[/quote]

Treba je na fino izpeljat, čeprav si besen

joj, babure, kakšne kure ste. pa svojemu možeku nič popestritve ne privoščite. saj ni seksal z njo, no. ob mladem mesu je malo užival, to je bilo vse. a zraven vas zafrustrirank naj bo vse življenje in niti pogledal naj ne bi nobene druge?

če si tako odprta – pa mu plačaj tako zadevo, da mu ga eno mlado meso zdrka in zmasira potem pa reči, da te ne gane sploh…

sem tip. komot ženi privoščim če si želi. da jo zmasira in zdrka. napičil bi jo pa pol jest.

tipično

kaj tipično? tipično slovensko? tipično moško? tipično ergonomsko? tipično forumovsko?

vse po malem – nabolj pa tipično moško.

A bi ti bilo prav, da bi maser tako dolgo drgnil ženinega ščegetavčka, dokler ji ne bi prišlo? Ista reč kot tole zgoraj.

Berite “jstvemneki” ker je točno tako kot pravi, in nič drugega ne bom rekla.

Berite kaj pravi “jstvemneki” ker točno tako je. In največ strank je dopoldne.

A bi ti bilo prav, da bi maser tako dolgo drgnil ženinega ščegetavčka, dokler ji ne bi prišlo? Ista reč kot tole zgoraj.[/quote]

Zakaj pa ne, če si tega želi? Jaz si ne delam iluzij, da je nihče drug ne bi mogel vzburiti razen mene. Ljubezen pa je nekaj drugega, ne drgnjenje ščegetavčka.

Mah, nehaj, “kristus na krizu”… Polna usta so te. Ko bi izvedel, da zena zahaja k maserju na eroticno masazo, tebi pa ne pove nic, oz. ti laze o sluzbenih opravkih, bi pa znorel. Za to gre! Ne gre za drgnjenje imas prav – za ljubezen gre. Ta je pa, po moje, s takim nacinom igre izigrana. Ne pametuj, ampak se probaj vziveti v kozo tiste, ki je spisala to temo! Ne privoscim ji. Smili se mi. Drugace je, ce se dva dogovorita za popestritev skupnega ljubljenja. Dogovorita! Zastopiš?! Dogovorita, pogovorita, dovolita, dorečeta, odločita, spoznata, pretehtata, izglasujeta… Dvojina, dragi moj! V primeru Nevemkaj je pa ni bilo! To je hudič, to!

Ja kako pa naj ji pove, če itak ve odziv. Zanjo je to varanje, pika konec.

Prav imaš.

No je vsem sedaj jasno – tistim, ki vam ni bilo?
Če vam še po tem postu ni, se pa res hmmmmm drugačni?? 🙂

Ni rekla da JE ZANJO TO VARANJE! Vprašala je, če bi se počutili po tem prevarne – torej ni vedela kaj točno čuti!

Če ne veš kako mu povedati, da veš za njegovo neiskrenost in erotično masažo, pojdi na net, si odpri nov e naslov in mu z njega pošlji link na tole našo debato. Po moje ga bo kap!

Same dobre ideje padajo danes.

Pa res nihče ne provocira nekaj extra.

Res gospa se mi smili, jaz dejansko nevem kaj bi nardila – bi mi pa takšno predlogi res veliko olajšali.
Samo malo poguma je treba zbrat.

Pogovori se z možem in pika.

Morda je pa naročil darilni bon. In se je zmenil, da ga pride jutri ob 10.00 iskat.

Zdaj v veselem decembru takšni darilni boni laufajo 100 na uro.

Sicer nisem iz Ljubljane, ampak pri nas se dajo takšne masaže naročiti tudi v dvoje.

Če zmoreš ga nekaj dni opazuj,sexu se izmikaj,le mal mu jaj..a poteškaj…
uuu…so nekam prazna a ?

Mogoče še enkrat tja pokliči in povej da bi rada temu in temu gospodu eno masažo plačala za novoletno darilo.Naj ti povedo kakšno je takrat imel ker se je pohvalil

Varanje je v bistvu laganje,skrivanje,ne samo sex.Tudi to boli in prizadene,še bolj da mu tvoji dotiki niso več najboljši

Ok, drage ženske in moški, tisti, ki mislite, da to ni nič takšnega in tisti, ki je to za vas groza. Na katerokoli stran se postavimo, je tukaj nekaj jasno. PRIKRIVANJE je ena oblika laži, v primeru, da nočeš, da partner mekaj izve, če pa prikrivaš, ker bi partnerja z nečim presenetil (v tem primeru je možno, da je šel res po darilni bon za oba ali za njo) pa ne moremo govorit o laži, ker itak izvemo zakaj in kaj je prkrival.
varanje gor ali dol, vsako pririvanje partnerju, namenjeno temu, da partner tistega kar prikrivamo ne izve, je laž in to za partnerski odnos ni dobro. Tukaj ne moremo govoriti o iskrenem, ljubečem in spoštljivem partnerskem odnosu. In zato mislim, da je tukaj povsem nepomembno za kakšno vrsto masaže gre in/ali je to OK, da obiskuje takšne masaže ali ne, pomembno je prikrivanje, zakaj je do njega prišlo in čemu je namenjeno (dve možnosti opisani zgoraj).
Direktno vprašanje, brez histerije bo najboljša rešitev.

P.s. Upam, da se odkrito pogovorita in razčistita zadevo v korist obeh.

New Report

Close