Erotična masaža – varanje?
Sem mislila, da bom razumljena, a očitno ni tako.
Res se ne rabiš zmenit, da bon prideš iskat.
A recimo, da ima v tem času malico in je prosil, če ga pripravijo do te ure.
Ali pa, da je prav v tem času nekje v bližini in je prosil, da ga pripravijo do te ure, ker po službi mora po otroka v vrtec, ker je doma na čisto drugem koncu LJ, ker se mu ne ljubi gužvat po cesti, ker …
Očitno ni povsod enaka praksa.
Ko prideš bon iskati poveš kaj bi rad in ti ga sprintajo na A4 format, v poljubni barvi, na njem pa piše kaj ti oseba podarja: klasična masaža, aroma masaža, čokoladna masaža, tajska masaža, masaža ljubezni v dvoje, medena masaža v dvoje… masaž je ogromno.
Spodaj piše še do kdaj ga lahko izkoristiš in tel. številka za naročanje, ker na bonu ne piše, da moraš priti tega in tega dne ob tej in tej uri.
Sem mislila, da bom razumljena, a očitno ni tako.
Res se ne rabiš zmenit, da bon prideš iskat.
A recimo, da ima v tem času malico in je prosil, če ga pripravijo do te ure.
Ali pa, da je prav v tem času nekje v bližini in je prosil, da ga pripravijo do te ure, ker po službi mora po otroka v vrtec, ker je doma na čisto drugem koncu LJ, ker se mu ne ljubi gužvat po cesti, ker …[/quote]
Pa ti znaš brat???
On je že bil na masaži – zmenil se je za drug dan! Halo!!!
Sicer pa kaj bi si metal pesek v oči?
Pač je šel in bosta že uredila ne!
Noben ni rekel da je že bil na masaži, ampak je pač tista ura, ko je bil dogovorjen, že mimo. Kje je pa dejansko bil, pa zaenkrat ne vemo, ker se avtorica še ni javila. Močno dvomim, da je šel po bon.
Če se je menim za erotik masažo je šel na erotik masažo samo kot je eden od predhodnikov rekel priznam, da sem tudi že jaz bil in nikoli več, ker zame pač to ni bila masaža ampak pač ženska te začne mazati in masirati zvija svoje prsi po tebi itd. Sem šel bol zaradi firbca res nič posebnega tako masažo res lahko dobiš pri kateri koli punci pa še zastonj. Pač njen mož je hotel porbat in je verjetno probal, če se ni prej podelal in ni šel.
Sedaj hodim na športno masažo, ki je veliko boljša in res ti telo “prenovi” in raje tu dam evre ker mi 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pomaga, ker so izkušeni maserji.
Ne poznam nobenega moškega, ki bi šel na t.i. erotično masažo ali v nočni klub zaradi – preveč seksa doma. Gospa doma ne bi, ko pa se “organiziraš”, je pa ogenj v strehi. Temu ne bi rekel varanje ampak ZADOVOLJEVANJE POTREB! če ženi ni do seksa ali da leži ko klada, jo je pač treba razumeti, kdo pa razume moškega, ki mu je do tega? In kdo so najpogostejši obiskovalci nočnih klubov? POROČENI MOŠKI! Zakaj neki?
***AMPAK…če je problem doma, ga poskušaš rešit ali letiš na erotično masažo? Ne, po mojem ne.***
Če pa druga stran noče sprejet rešitve?
Ne bom se delala pametno, ker nisem, žal…ampak erotična masaža ali kaj podobnega, ne bo rešila odnosa…tudi po erotični masaži boš prej ko slej tam, kjer si bil…če ne še globje.
Ne vem, jaz mislim, da je treba reševat, dokler se reševat odnos da, sicer pa iti vsak svojo pot in poiskati novo priložnost…
Pri vsakem posebej je zapleteno, vendar vedno, vedno z nekom, s kateri si preživel 15 LET in imaš TRI OTROKe, moraš, moraš poskusit zadevo rešit! In to pred erotično masažo.
Ker zame bi bila erotična masaža pika konec amen.
Jaz že znam brati, nisem pa sigurna, da ti znaš.
Nikjer ne piše, da je dejansko šel na masažo oziroma da je bil tam. Dejstvo je, da je avtorica posta to PREDPOSTAVILA. Še sama pa ne ve ali je bil ali ne. Ti trdiš, da je bil. Si ga mar videla na masažni mizi z razgaljeno mladenko?
Zmenil se je za drugi dan. Za kaj se je zmenil tudi ne ve. In spet predpostavka, da za erotično masažo. Pač v vsem pogovoru z dekletom je slišala, da nudijo erotično masažo, ostale ponudbe pa ne.
Svoj dvom nam je zaupala. Večina trdi, da jo je mož prevaral, ker se je pač dogovaril po tel. Jaz sem napisala, da je možno (beri še 1X možno), da se je dogovarjal za kaj drugega. Morda za darilni bon, ki bi ga ob dogovorjeni uri prišel iskat, ker ne morem tako enostavno trditi (z tremi klicaji), da jo je prevaral.
In tudi, če je res šel v masažni studio ni rečeno, da se je prepustil ravno erotični masaži.
Tudi, če se je zmenili za erotično masažo, morda ni šel. Kaj, če so ga ženina vprašanja prizemljila? Morda si je premislil, ker… 1001 in en razlog.
In na koncu možno je vse tudi, da jo je prevaral.
A kot sem že rekla jaz ne morem ničesar trdit. Vse skupaj so le predpostavke.
Vidiš možnosti je več. Trditev je pa le ena in še ta na podlagi predpostavk. In ne branim ga. Se pa sprašujem, zakaj prikrivanje o tel. pogovoru. A to vprašanje ni zadosti, da človeka obsodiš.