Erotična masaža za njo
Cence, 13.03.2024 ob 10:42
- Jaz plačam 40eur za masažo in 35 eur za dodatno uslugo.Meni jo mož noče lizat in ker mi je maser zelo hude,lep,postaven,nežen,sem se mu zaupala.Z veseljem mi jo je polizal.Občasno tudi sexsava in mi nič več ne zaračuna.Ga pa obiskujem že 8 let.Vprašaj svojega če bi ti za nižjo ceno.
Bom si potem tudi jaz enega lepega in cenejšega poiskala.
Masaža je lahko čutna in erotična za žensko če moški ne hiti in se ji posveti. Najlepše je ko se jo počasi masira, dotika in boža po vsem telesu. Pri tem je pomembno da je zraven ambientalna in čutna muzika in temnejši ambient. Ženska je najlepša ko se sprosti in uživa v dotikih in da se počasi odpre kot cvet. Takrat pa nastopi nekaj kar jo lahko popelje v drug svet. Z božanjem intimnih delov in počasnimi gibi bo doživela orgazem orgazmov.
Če bi rada to doživela mi piši na [email protected]
Erotična masaža za njo, 13.03.2024 ob 10:02
Punce,tiste ki hodite k erotičnim maserjem,hodite v salone ali k njim domov?Kake so kaj cene?Vam uresniči vse fetiše?Se cene zelo gibajo?
Sem bila pri enemu in mi je postavil ceno 100 eur za 30 min.Ali pa 250 eur če želim da mi kako drugačno željo uresniči.Malo preveč.Iščem nekaj ceneje.
PA ne ga lomit…jaz te z veseljem zastonj zmasiram
Ukvarjam se z masažo in ti ponujam bistveno ceneje. Piši na [email protected]