Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Erotična masaža za njo

Erotična masaža za njo

Punce,tiste ki hodite k erotičnim maserjem,hodite v salone ali k njim domov?Kake so kaj cene?Vam uresniči vse fetiše?Se cene zelo gibajo?

Sem bila pri enemu in mi je postavil ceno 100 eur za 30 min.Ali pa 250 eur če želim da mi kako drugačno željo uresniči.Malo preveč.Iščem nekaj ceneje.

Zaupaj email….jaz te zmasiram gratis,ker uživam v tem::

Jaz plačam 40eur za masažo in 35 eur za dodatno uslugo.Meni jo mož noče lizat in ker mi je maser zelo hude,lep,postaven,nežen,sem se mu zaupala.Z veseljem mi jo je polizal.Občasno tudi sexsava in mi nič več ne zaračuna.Ga pa obiskujem že 8 let.Vprašaj svojega če bi ti za nižjo ceno.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5528, 13.03.2024 ob 10:26

Zaupaj email….jaz te zmasiram gratis,ker uživam v tem::

Iščem diskretne in odgovorne maserje,ne pa nekoga iz neta.

Potem pa plačaj…in ne jamraj

Cence, 13.03.2024 ob 10:42
    Jaz plačam 40eur za masažo in 35 eur za dodatno uslugo.Meni jo mož noče lizat in ker mi je maser zelo hude,lep,postaven,nežen,sem se mu zaupala.Z veseljem mi jo je polizal.Občasno tudi sexsava in mi nič več ne zaračuna.Ga pa obiskujem že 8 let.Vprašaj svojega če bi ti za nižjo ceno.

Bom si potem tudi jaz enega lepega in cenejšega poiskala.

Anonimno 5528, 13.03.2024 ob 11:05

Potem pa plačaj…in ne jamraj

Za diskretnost,odgovornost z veseljem plačam.Koliko bom plačala pa je odvisno od mojega buđeta.

Masaža je lahko čutna in erotična za žensko če moški ne hiti in se ji posveti. Najlepše je ko se jo počasi masira, dotika in boža po vsem telesu. Pri tem je pomembno da je zraven ambientalna in čutna muzika in temnejši ambient. Ženska je najlepša ko se sprosti in uživa v dotikih in da se počasi odpre kot cvet. Takrat pa nastopi  nekaj kar jo lahko popelje v drug svet. Z božanjem intimnih delov in počasnimi gibi  bo doživela orgazem orgazmov.

Če bi rada to doživela mi piši na [email protected]

Najbol uzivam ko vidim da ona uziva med masazo…nism profesionalec ampak do zdaj so vse uzivale..ce bi katera rada masazo sem na voljo…pisi pa izmenjava kontakt.

Erotična masaža za njo, 13.03.2024 ob 10:02

Punce,tiste ki hodite k erotičnim maserjem,hodite v salone ali k njim domov?Kake so kaj cene?Vam uresniči vse fetiše?Se cene zelo gibajo?

Sem bila pri enemu in mi je postavil ceno 100 eur za 30 min.Ali pa 250 eur če želim da mi kako drugačno željo uresniči.Malo preveč.Iščem nekaj ceneje.

PA ne ga lomit…jaz te z veseljem zastonj zmasiram

Ce rabi katera zastonj masazo naj javi. Naredim kar ti srce pozeli.

Ukvarjam se z masažo in ti ponujam bistveno ceneje. Piši na [email protected]

Jaz pa sem našla in imam 1x tedensko zastonj masažo in sex z maserjem.On me zmasira jaz mu pa uresničim fantazije.

Tudi mene rajca.Kje pa?

Obožujem masažo sopal.Je kak iz MB ki bi mi masiral stopala proti plačilu ampak nato lahko počne z mojimi stopali kar želi?

Tud meni je to najboljše in uživam.Držim pesti da si ga najdeš.

Ali je mogoče tudi kakšna ženska, ki erotično zmasira žensko?

New Report

Close