Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Erotična masaža za par

Erotična masaža za par

Na vajinem domu profesionalno obdelam oba. Diskretno tri urno druženje z vsemi izpolnjenimi željami. Maribor in okolica.

Naju pa to full zanima.
Moj mož bi zelo rad dal penis v usta, pa se sam boji it v akcijo. Pravi če bom jaz zraven. 😂

pol pa sva se pogovarjala in odločila, da je najboljš da res pridete k nama domov stara sva 50 in on 52. Urejena, normalnega videza. Jaz nimam predsodkov, z mano lahko počnete kar koli tudi ritka.

on bi zacel s penisem v ustih potem pa misim da bi nastavil tudi ritko. Sama ga dostikrat napolnim in pomolzem. Je pa res, da bi bil pravi moški res nekaj  drugega.

bogato nagradiva.

kako pa poteka spoznavanje?

Hehe,

ena skrivnost za vse pare. Moski so ponavadi za stvar in zenske v tem uzivajo ko gledajo svojega moskega. Moski naj vas ni strah, delam tocno to kar si dovolis. In nagrada po takem druzenju je da bo tudi tvoja zena takoj za naslednjic z zensko 😉

Verjamita da je noro dobro za oba. Videl bos kako bo zena polizana po ritki in muci, kako jo nategnem kot prasicko, in videla bos kako bo moz imel korenjaka v ustih medtrm ko ga v ritko polnis ti 😊

v glavnem uzivala bosta.

vsi ki vas zanima pisite na [email protected]

kot receno, vse vajine zelje bodo izpolnjene.

Odgovor na objavo uporabnika
Middva, 05.09.2024 ob 23:31

Naju pa to full zanima.
Moj mož bi zelo rad dal penis v usta, pa se sam boji it v akcijo. Pravi če bom jaz zraven. 😂

pol pa sva se pogovarjala in odločila, da je najboljš da res pridete k nama domov stara sva 50 in on 52. Urejena, normalnega videza. Jaz nimam predsodkov, z mano lahko počnete kar koli tudi ritka.

on bi zacel s penisem v ustih potem pa misim da bi nastavil tudi ritko. Sama ga dostikrat napolnim in pomolzem. Je pa res, da bi bil pravi moški res nekaj  drugega.

bogato nagradiva.

kako pa poteka spoznavanje?

Zanimivooo… Pisita na [email protected]

Naju tudi zanima.

Starejsi par v 60. Probala s punco. Lepo, sami ni bilo adrenalina. Sama sem ze dostikrat lizala muco, ritko se poljubljala, joški na muco ni da ni. Možu seveda je všeč, da lahko poriva mlajše samo jaz 0pa…

rabim tipa da pretipa moje luknjice. Adrenali pa ko tip potipa moževe. Rada bi ga gledala kako fafa, in kako je nategnjen. Noro, če se pi masaž to zgodi?

pozdravljena. da smo skupaj zelo lepa odlocitev

Z veseljem vaju spoznam

[email protected]

A je sploh še kak salon da ne izvajajo erotičnih masaž?Jaz sem samska in sem bila na terapiji pri enemu,se opgovarjajva in mi takoj reče,da za 200eur na uro me obdela iin mi vse uresniči.Katere ženske imajo toliko denarja da plačujejo za sex?

Še kdo, 23.09.2024 ob 05:47

A je sploh še kak salon da ne izvajajo erotičnih masaž?Jaz sem samska in sem bila na terapiji pri enemu,se opgovarjajva in mi takoj reče,da za 200eur na uro me obdela iin mi vse uresniči.Katere ženske imajo toliko denarja da plačujejo za sex?

meni ni treba plačat in te obdelam kakor boš želela

Midva sva bila na taki masaži.
poanta je ponavadi da gledaš ljubljeno osebo kako jo drug obdeluje. Tu je ves čar.

možu je sevada super da gleda kako se ženska recimo z joški dotika moje muce, kako me liže po ritki. Še bolj mu je všeč ko jaz ližem muco in še bolj ko dam prst v žensko ritko ter jo ližem od ozadi.

meni je kul samo kako se na drugi ženski živalsko zgoni. Tako da ga lepo narajcave potem pa ga spustim na njo. Ponavadi od odzadaj na polno in je v parih minutah končal. To je ritual ki ga prakticirava.

amapk jaz zelim isto. Želom se popolnoma narajcati ko gledam moža kako je v 69 z moškim, kurac se dotika kurca, kako se poljubljata kako požira kurca, kako ležita en na drugem kako se s kurcem dotikata ritk, potem pa da me oba naskočita in napilnita od ozadaj.

možno?

Je kateri par še za da bi ga obiskal na domu. Lahko se zmenimo vse po želji

Jaz tudi rada hodim v uradne salone na erotično masažo in plačam zaradi diskretnosti,anoimnosti.Sem bila že pri več maserjih in vedno je bilo super.

Pošlji kontakt

Ojoj410, 25.09.2024 ob 07:07

Midva sva bila na taki masaži.
poanta je ponavadi da gledaš ljubljeno osebo kako jo drug obdeluje. Tu je ves čar.

možu je sevada super da gleda kako se ženska recimo z joški dotika moje muce, kako me liže po ritki. Še bolj mu je všeč ko jaz ližem muco in še bolj ko dam prst v žensko ritko ter jo ližem od ozadi.

meni je kul samo kako se na drugi ženski živalsko zgoni. Tako da ga lepo narajcave potem pa ga spustim na njo. Ponavadi od odzadaj na polno in je v parih minutah končal. To je ritual ki ga prakticirava.

amapk jaz zelim isto. Želom se popolnoma narajcati ko gledam moža kako je v 69 z moškim, kurac se dotika kurca, kako se poljubljata kako požira kurca, kako ležita en na drugem kako se s kurcem dotikata ritk, potem pa da me oba naskočita in napilnita od ozadaj.

možno?

Če želiš videti svojega moža v pozi 69 ali kako se penisa dotikata en drugega…. in potem oba skupaj obdelava še tebe, lahko samo tudi erotična masaža, sem pravi naslov.

Oglasi se samo par (m+ž) na mail [email protected]

Hmm, moja želja je da mož dobi penis v ritko jaz pa mu ga vlečem istočasno. Samo kaj če noče 😂.

Tako da bodo vedno sako sanje.

Zato pa se pridružiš paru kjer to lahko izživiš

Če je kateri par ali ona zainteresiran, erotično zmasiram njega in njo do vrhunca.

Tisti ki ponujate erotične masaže zakaj ne pustite kontakta,ime salona?

https://findmy.re/ladydiva

New Report

Close