Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Erotična masaža za ženske

Erotična masaža za ženske

Ali je katera od vas že poiskusila erotično masažo za ženske? Kje ste bile, in kako ste bile zadovoljne in zadovoljene? Mika me namreč da bi me masirala ženska.

Midva sva bila skupaj z ženo v Trzinu in to že parkrat. Nepozabno doživetje, mogoče prvič malo sramežljivo.

mene tudi zanima tale masaža, lahko poveš mal več

Midva sva bila vendar v sosednji ulici v Fantaziji. po tuširanju greš na posteljo in maserka je začela masirati ženo po hrbtu, po ritki in občasno je segla tudi po tamali. Med msažo se je parkrat stegnili in pobožala mojega. Nato se je žena obrnila, jo je božala po joških in nato počasi šla tudi proti tamali in jo začela masirati, med masažo mi ga je žena dala v usta in tudi maserka ga je parkrat potegnila. Maserka je tudi prijela ženino roko in si jo dala na joške. Ženi je počasi začelo prihajati zato sem se ji ulegel bočno in maserka mi ga je prijela in razprla tamalo ter ga popeljala noter. Zelo hitro nama je prišlo. Cena 130 evrov.

Lahko se dogovorima pa skupaj obiščema salon za erotično masažo. Nepozabno doživetje, brez sexa vendar z močnim orgazmom.

zdravo, zanima me vaša izkušnja z erotično masažo?ali jo sama izvajate ali si jo le želite poskusiti?

New Report

Close