Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis erotična pisanja,knjige

erotična pisanja,knjige

Vem da je že bilo nekaj govora o tem…ampak vseeno…katere knjige priporočate začetnikom …kaksne erotične vsebine…poezija, romani…???

vem da ste govorili o Bukowskem, Millerju…itd…zanimajo me naslovi…pa tudi zakaj nekateri pravijo da so določeni odlomki…hm…neprebavljivi?? Je res tako hudo…???

Hm, kaj misliš z začetniki? So to tisti, ki o stvari še ne vejo ničesar, pa bi se radi kaj naučili? :)))

No, šalo na stran – pisatelje, ki smo jih omenjali v prejšnji debati, bi jaz razdelila na dve vrsti: trde in mehke. Prvi so nazorni, direktni in pri izrazju ne šparajo jezika (Bukowski, Miller v ta hudih delih, npr. Opus Pistorum), drugi vnamejo brez vulgarnosti. Med slednjimi vsekakor kraljuje Anais Nin, ki ti jo močno priporočam. Po mojem je v erotičnem pisanju ni še nihče presegel.

Anais Nin torej? ..Kaksen naslov?

Kaj pa Bukowski, Miller…kaj mi svetujes za začetek…???

Anais Nin: Henry and June, House of incest, Little birds, Delta of venus…

Od Anais ti svetujem zbirko Ptičke/Venerina delta, ki je izšla v zbirki Dotik. Tam so izšle tudi Ženske od Bukowskega in Kozorogov povratnik, Seksus in Opus pistorum od Millerja, pa še mnogo drugih. Pravzaprav ti priporočam kar cel Dotik – knjige bele barve z roza napisi. Uživaj! :))

Granatno jabolko. za začetek…

A to Granatno jabolko je od R.M. Brown???

Pa Žgečkljive zgodbe so tud fajn.

Pa Amanda Quick

New Report

Close