Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Erotično spodnje perilo

Erotično spodnje perilo

Danes smo čvekale s prijateljicami in smo zašle na teme o naših možeh in erotičnosti oz. pogledu na te stvari.
Ena pravi, da nosi ves čas sexy spodnje perilo, ker to njenega rajca in si niti med menstruacijo ne mora zamišljati kakšnega drugega. Čeprav priznava, da jo kdaj kaj tišči ali ji ne paše, se je nekako s časom navadila nanj.
Pravi tudi, da fant hoče, da je obrita v nulo.
Druga pa pravi, da njen, s katerim sta poročena okoli 10 let, ne komplicira glede perila in da si jo želi takšno kakršna je.
Sama dajem na higijeno dosti, to pomeni, redno umivanje. Se pa ne brijem v celoti, le bikini predel in tudi moj nima glede tega posebnih zahtev, je pa res, da nosim tangice, pa včasih tudi kaj malo erotičnega, je pa to zdaleč od rednega nošenja ali navade, bolj izredni primeri.

Kako je pri vas s tem, kako vaši moški reagirajo na vaše telo in če komplicirajo glede perila. Tudi mnenja moških me zanimajo.

Mene moj obrije na nulo, tako da potem ne potrebujem nobenega perila, je takoj akcija:-)))))))

Kaj bolj neumnega še nisem slišala. Seksi perilo se ne nosi 365 dni v letu, predvsem pa ne med M. Ni čudno, da moški ženskam pravijo kure, če so pripravljene iz sebe delati norca.

Moj ni občutljiv na perilo. Važno mu je, da sem za, pa naj bo to v seksi perilu, ali pa v šotorskem platnu.

povsod brez kocin.ne kupujem perila v trgovinah kjer je komplet čez 200 eurov,samo,če si kupim perilo mora imeti vsak kak del z čipko.tudi meni je lepo.

je pa normalno,ko grem zvečer iz kopalnice,da me zasleduje kot,da ima steklino,hihiihih

Seksi perilo nosim samo ob posebnih priložnostih. Drugače izgubi svoj čar.

Običajno pa imam na sebi bombažne hlačke, ki so prijetne in lepega videza.

No mojemu ni nič važno kakšno je perilo. Glavno je, da se seksa:))))

Jaz pa po tangicah dobim vnetje, prenesem le bombaž. Imajo kje bombažne tangice prosim?

In kaj vaši dedci naredijo za VAS? Se spodaj spedenajo? Oblečejo kaj posebnega, da vas navdušijo za akcijo?

Aja, njim ni treba nič, ste vesele, če se vsaj umijejo, pa če usranih gat ne pustijo kar na tleh kopalnice ali spalnice.

ohhhhhhhhhh

moj pa ni tak.se obrije,nadišavi,pospravi gate v stroj,če je poln vrže prašek in pržge.

Seveda, Skiny. V Nami, recimo.
Vendar je meni moj ginekolog odsvetoval tudi pogosto nošenje takih, bombažnih, ker baje je fora tudi v tem, da umazanija pač lažje pride do spolovila, kot če nosiš običajne hlačke. Ker je pač manj pokritega. No, tako on. Jaz večinoma nosim bombažne tangice.

Hvala bogu nas je več takšnih, ki ne rabimo s perilom in ne vem čim vse rajcat svojih moških, sem se že čisto vstrašila da sva s kolegico in najinimi tolko staromodni. Ste me malo pomirile.
Tekačica imaš prav, tudi sama sem čitala, da nenehno nošenje tangic ni zdravo, da so še zmeraj najbolj zdrave bombažne hlačke, ki pa seveda sploh niso tako neseksi, če si nas moški res žele ;). Med mes. perilom pa je tako jasno, samo bombažke.

Seveda, Skiny. V Nami, recimo.
Vendar je meni moj ginekolog odsvetoval tudi pogosto nošenje takih, bombažnih, ker baje je fora tudi v tem, da umazanija pač lažje pride do spolovila, kot če nosiš običajne hlačke. Ker je pač manj pokritega. No, tako on. Jaz večinoma nosim bombažne tangice.[/quote]

O hvala lepa!

Jaz pa obožujem lepo spodnje perilo ampak, če si ga navlečem in se dogaja akcija itak hitro pristane na tleh. Jap, včasih je bilo veliko več tega zdaj bolj kiberniramo, seksi perilo v omari pa čaka na boljše čase. Za vsak dan imam tudi kose ” ta lepšega ” perila ampak iz takih mešanic, kjer koža lahko diha, najpogosteje pa je na meni bombaž, čipke pa imam najraje na spodnjih majicah na hlačkah pa bolj malo.

New Report

Close