ESCADA Sentiment

Mene pa zanima, ali ima katera Escadin parfum Sentiment? Tukaj si lahko pogledate sliko parfuma, če ga bo katera morda spoznala po škatlici oz. steklenički:
https://www.imaginationperfumery.com/main/prod_detail.php?Titre=Marque.gif&Type=&Lettre=&idproduit=37&rech=&marque=44
Parfum mi noro lepo diši, ampak še nikoli nisem imela nobenega parfuma od Escade, zato bi najprej rada vedela, kako dolgo se obdrži na koži oz. ali traja ves dan, ali se takoj razdiši? Kaj pa ostali Escadini parfumi, ali so dolgo obstojni? Hvala za informacije!

Tega parfuma sicer ne poznam, vem pa da Escadini parfumi kar dolgo držijo oz. so obstojni. V glavnem pa ima Escada bolj sveže vonje. Menda je obstojnost odvisna tudi od tipa kože in ali gre za parfumsko ali toaletno vodo. Tale Sentiment je toaletna voda! Mi pa ta tanov Escadin Magnetic nič lepo ne diši. Zanima pa me ali je ta Sentiment bolj za poslovne ženske kot moški Sentiment?

Jaz pri parfumu nikoli ne gledam na to, ali je za poslovne ženske, ali je bolj primeren za poleti, za pozimi… To mene čisto nič ne briga. Če meni parfum diši, si ga bom kupila in se ne bom ozirala na nič.
To pa vem, da je parfumska voda bolj obstojna kot toaletna in večinoma si kupujem parfumske vode. Kot sem videla v parfumeriji, obstajata tudi pri tem parfumu obe različici: parfumska in toaletna voda, tako da si bom potem kupila kar parfumsko. Mi je dovolj to, da si mi povedala, da so Escadini parfumi kar obstojni.