Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Escape club v lj

Escape club v lj

Je komu znano? Bili kdaj v njem? Kako se vam zdi?😁

Tud popej jebač devičnik. tukej in zdej, ne?

A to še obstaja?

Mi smo Central, Ombre, Tivoli, Glavoboli generacija.

Mene ne moti, če bo šel tja Jaz vem nage babe gledati, saj vem, da mu je nakoncu še vedno najbolj všeč ena in edina stara siva Freda. Crazy frog, ona pa me moti.

samozavestna Freda

Odgovor na objavo uporabnika
Covid 2021LE, 08.05.2023 ob 00:21

A to še obstaja?

Mi smo Central, Ombre, Tivoli, Glavoboli generacija.

to je zdej kurbenhaus z zadrogiranimi zlorabljenimi dekleti.

Ne hodim, ker mi že lastniki niso všeč.

Po nočnih lokalih policaji zelo radi delajo obhode, kontrole… Preverjajo papirje, delovni čas , včasih popišejo goste…. Me zelo zanima, če tja sploh kdaj pridejo.

Enzo, 08.05.2023 ob 07:34

Ne hodim, ker mi že lastniki niso všeč.

Droga, kriminal, prostitucija. Kako bi ti lahko lastniki te dejavnosti bili všeč? To je beda človeštva, zlo. Nasilje, orožje ..to je to. Tam ženske zadrogirajo in če niso pridne jim tiščijo glavo v wc. Kot povsod kjer so zvodniki v igri. Tu ni prijaznosti. To je brutalen svet. Pekel.

👩‍🦳, 08.05.2023 ob 02:50

Mene ne moti, če bo šel tja Jaz vem nage babe gledati, saj vem, da mu je nakoncu še vedno najbolj všeč ena in edina stara siva Freda. Crazy frog, ona pa me moti.

samozavestna Freda

Moti te, če bi js šla tja nage babe gledat al kaj? haha..

Nevem, kdo bi sploh hodil na takšne kraje. Ne, hvala

Iko, 08.05.2023 ob 08:53

Nevem, kdo bi sploh hodil na takšne kraje. Ne, hvala

Socialkar zapriseženi lenuh troli z mona ziher ne.☝️😁

HjaK, 08.05.2023 ob 07:54

Droga, kriminal, prostitucija. Kako bi ti lahko lastniki te dejavnosti bili všeč? To je beda človeštva, zlo. Nasilje, orožje ..to je to. Tam ženske zadrogirajo in če niso pridne jim tiščijo glavo v wc. Kot povsod kjer so zvodniki v igri. Tu ni prijaznosti. To je brutalen svet. Pekel.

Ti to veš, si videlo, pa ne prijaviš? Al mal na pamet po trol ameba monovsko?

Zlorabljena dekleta?

Kako je to mogoče? Saj rabijo samo par policajev pod krinko in je zadeva končana.

Zakaj se potem to sploh še dogaja?

Kaj te js motim? A js pa ne smem it nagih bab gledat haha, no sj ne bom..

Jaz vem☝️, 08.05.2023 ob 09:01

Ti to veš, si videlo, pa ne prijaviš? Al mal na pamet po trol ameba monovsko?

a da gre na sodišče ali kako si mislil? Pa najdi to teslo, ki bo šlo na sodišče brutalne mafiozarje ovajat, da si bodo gledali iz oči v oči in pri tem bom vse kar bo imel kot dokaz: videl sem. Kako misliš, da se bo končalo: za vse??!

A to je Escape room ali to še sploh je?

Anonimno 4404, 08.05.2023 ob 11:07

A to je Escape room ali to še sploh je?

Escape room nima nič skupnega s striptizom.

Anonimno 10864, 08.05.2023 ob 10:35

Zlorabljena dekleta?

Kako je to mogoče? Saj rabijo samo par policajev pod krinko in je zadeva končana.

Zakaj se potem to sploh še dogaja?

Ja ne verjamem, da jih bodo pred njimi tolkli. Na wc-ju pa že. Ma bolano je, da se sploh dovoli trgovanje z ženskami, reketiranje, zlorabe, nadilje,droge..ogabno do konca. To vse ta glavni lj serif čefur dovoli. Sej desetletja nazaj je pa starejsi sin na turjak hodil, zadrogiran , z orozjem. Ljudje Slo je uničena, je na ravni Bih, Čg, Mehike.

Sranje od sranja. Kar volite to imate!!

Escape klub, je  cefurski klub z nagimi babami, escape room je čisto nekaj drugega, ha ha….

New Report

Close