Escape club v lj
Enzo, 08.05.2023 ob 07:34
Ne hodim, ker mi že lastniki niso všeč.
Droga, kriminal, prostitucija. Kako bi ti lahko lastniki te dejavnosti bili všeč? To je beda človeštva, zlo. Nasilje, orožje ..to je to. Tam ženske zadrogirajo in če niso pridne jim tiščijo glavo v wc. Kot povsod kjer so zvodniki v igri. Tu ni prijaznosti. To je brutalen svet. Pekel.
HjaK, 08.05.2023 ob 07:54
Droga, kriminal, prostitucija. Kako bi ti lahko lastniki te dejavnosti bili všeč? To je beda človeštva, zlo. Nasilje, orožje ..to je to. Tam ženske zadrogirajo in če niso pridne jim tiščijo glavo v wc. Kot povsod kjer so zvodniki v igri. Tu ni prijaznosti. To je brutalen svet. Pekel.
Jaz vem
Ti to veš, si videlo, pa ne prijaviš? Al mal na pamet po trol ameba monovsko?
a da gre na sodišče ali kako si mislil? Pa najdi to teslo, ki bo šlo na sodišče brutalne mafiozarje ovajat, da si bodo gledali iz oči v oči in pri tem bom vse kar bo imel kot dokaz: videl sem. Kako misliš, da se bo končalo: za vse??!
Anonimno 10864, 08.05.2023 ob 10:35
Zlorabljena dekleta?
Kako je to mogoče? Saj rabijo samo par policajev pod krinko in je zadeva končana.
Zakaj se potem to sploh še dogaja?
Ja ne verjamem, da jih bodo pred njimi tolkli. Na wc-ju pa že. Ma bolano je, da se sploh dovoli trgovanje z ženskami, reketiranje, zlorabe, nadilje,droge..ogabno do konca. To vse ta glavni lj serif čefur dovoli. Sej desetletja nazaj je pa starejsi sin na turjak hodil, zadrogiran , z orozjem. Ljudje Slo je uničena, je na ravni Bih, Čg, Mehike.
Sranje od sranja. Kar volite to imate!!