Essence – click2chic, licila.si
Pozdravljeni,
mene pa zanima, ali ste že kupovale Essence izdelke preko click2chic.si? Pa ali imajo res vse navedene izdelke – se vam je že kdaj zgodilo, da katerega izdelka niso imeli na zalogi, pa ste morale dolgo čakat? Pa še to – ali katera ve, ali so v Mullerju Essence izdelki enake cene kot tu gor ali so v trgovini dražji? Po občutku se mi zdi, da so enake cene. Kaj mislite ve?
Pa še zanima me, ali se splača kupiti 120 ali 88-barvno paleto senčil na licila.si ali kupovati posamezna enojna senčila npr. v Mullerju? Ker če malo tako pogledam, vseh 120 barv dejansko sploh nikoli ne uporabiš. Vsaj jaz tako mislim, da se velinoma uporabljajo samo določene barve, nekatere pa (skoraj) nikoli. Kaj menite ve, kaj se bolj splača? Pa tudi teh 120 ali 88 skupaj na licila.si se mi zdijo manjse kot pa Essence enojno senčilo – če gledamo za 1 barvo. Kaj pravite?
Jaz sem kupila barvno paleto Revolution prek ličila.si ter 2 pudra. Torej, iz osebne izkušnje ti lahko podam sledeče:
Ličila.si sem spoznala preko številnih spletnih strani, saj stran neprestano oglašujejo..vendar nisem kupila make-upa preko spleta. Zakaj pa bi, sama imam, kakor ti, Muller in poceni Essence kozmetiko praktično pri roki. Par metrov dlje pa še DM. Izdelke lahko VIDIM, PREVERIM NA SEBI, IN ŠE POŠTNINE MI NI POTREBNO PLAČATI..
No, pa sem zagledala kolegičino senčenje in mi je bil njen odtenek eyeshadowa takoj všeč! Rekla mi je da je kupila paleto Revolution preko ličila.si . In sem jo, seveda v veselem pričakovanju kupila tudi jaz. No, pa sem ob brskanju zagledala tudi pudre ki so me navdušili. Poceni in ni mi treba brskati v Muller. Sem vsa jih naročila in v pričakovanju čakala paket..
No, in sledilo je razočaranje… res, da je kar nekaj senčk, vendar so senčke IZJEMNO IZJEMNO MAJHNE. Eno senčko sem porabila v 1 mesecu. In ostale so mi druge, ki jih nisem niti porabila.. Da o pudrih niti ne govorim!!! Sama sem storila napako, ker nisem preverila mililitorv temveč le ceno. Pudra sta bila zeloo zelo majhna in sta mi itak takoj šla. V Mullerju za isto ceno dobim več mililitrov. O senčkah pa, no comment.. Tako da od sedaj naprej nikoli več make-upa preko spleta !
Torej povzetek, jaz ti priporočam da greš v Muller in tam kupuješ ker izdelke lahko preveriš na sebi, primerjaš vsebino, količino itd itd…
Papa 🙂