essence ličila
Jo
uporabljam že nekaj let in je iz leta v leto boljša, kvalitetnejša,
predvsem gre velika pohvala na svinčnike za oči, super obstojni so!
Avtorica, I would say … go for it!
Ker cenovno so res ugodni in tudi, če ti slučajno ne bi bilo všeč oz. ti
ne bi “pasalo” na kožo, ne bo tak finančni zalogaj.
Sprobaj in upam, da ti “sede”!
Meni so super ličila glede na ceno.
Uporabljam: maskaro, eyeliner, rdečilo, 2x čopič in črno senčko z bleščicami samo njihovo.
Je pa res, da moraš tudi uporabljat ličila pravilno, ker če jih ne, potem so tudi draga ličila manj obstojna ( pod to mislim na čiščenje kože in tapkat ličila-vtirat- ne samo razmazovat ipd)
Ti izdelki so mi odlični.
Puder uporabljam sedaj od catrice- ki naj bi bila sesterska firma essenca in mi je tudi odličen.
Glede na to, da sem probala že kozmetiko vseh možnih cenovnih razredov, sem z temi izdelki res zadovoljna, nekoč sem resnično puščala v mullerju cca 150 eur na mesec za ličila, sedaj pa dam dosti manj, rezultati pa isto kvalitetni
Meni mora make up zdržati dnevno nekje 8-10 ur, dostikrat nimam časa za obnavljanje, sovržim, če se mi kaj nabira v gubah vek kljub temu, da naredim samo črto z debelejšo barvico na zgornji veki, ne selo veko. Zato meni Essenci ni za to primerna kozmetika, uporabljam samo njihove lake za nohte, ki so precej OK, pa kak dodatek -onaprimer rižev papir za pivnanje ščobe po čelu in obrazu, ko je potrebno, pa linija njihovih bleščil za ustnice je tudi OK.. Za mlade in za nekaj uric je sicer solidna kozmetika, za dlje pa žal ne – tudi zato, ker so ukunili gel-sence za veke v več odtenkih, ki si jih nanašal s čopičem – tiste so bile pa super.
meni osebno je pa najboljša italijanska znamka KIKO. Res vzdržljiva, kvalitetna, cenovno zelo ugodna, vzdržljiva embalaža, ki se ne razlomi in razpoka v času uporabe, ni testirana na živalih ( bela lista), sploh njihovi debelejši svinčniki na zasuk, brez šiljenja za smokey eyes efekt, v različnih barvah so super, imajo tudi gel senčke, ki res zdržijo več kot 12 ur. Imajo tudi odličen primer ( osnovo), pa novo linijo maskar, ko imaš belo osnovo, potem pa kombiniraš lahko z vsemi njihovimi maskarami, glede na potrebe, zavihano, podaljšano, zgoščeno, ali vse troje – nobena maskara naprimer 2 ali 3 v enem ni tako dobra, kot tele nove – stestirano. Kupujem pa zaloge kar v Italiji, redne trgovine ali outlet.
pred leti sem imela MAC, pa ni več to kar je bil pred naprimer 7 leti. Embalaža lepa, črna prestižna, ampak tako zanič, da se polomi in razpoka na funkcionalnih delih po nekajkratni uporabi. Tudi senčke v prahu niso več tako vzdržljive, kot so bile nekoč. MAC je postal bol imidž, kot kvalitetna in obstojna kozmetika.
Solidno. Sploh če še kaj testiraš – npr. četi ustrezajo zadimljene oči, kupiš poceni in ti ni potem žal, ko ugotoviš, da ti sploh ne pristaja.
Sama imam eno maskaro, ki mi sicer ni najbolj všeč, sem pa prej imela njihovo drugo maskaro in je bila primerljiva za MF, senčila so mi več kot ok, tekoči puder ok (ga pa mešam z enim drugim, da dobim pravi odtenek), puder v kamnu je super, barvice so v redu, laki za nohte pa mi niso ok.
Kupujem pa v mullerju imajo dosti več kot v dm.