Estetsko popravilo zob
Pozdravljeni in pozdravljene.
Imam en problemček, ki me malo mori. Imam zelo majhni dvojki zgoraj in nekoliko špičasti. zaradi tega sem zelo nesrečna. Vsi ostali zobje so lepi in zdravi, le tole mi kvari nasmeh.
Stara sem 30 let in želim si neko rešitev za ta dva zobka.
Imate kak predlog kje take stvari dobro naredijo, pa približno kako in kaj je sploh potrebno za tak poseg? Kaj pa sploh naredijo?
Priporočate kakega zobozdravnika? Koliko pa tole stane?
Tudi jaz sem imela sicer zelo malo ampak vseeno špičaste, pa meni sicer še bolj moteče močno rumeno/sivo obarvane trojke. Zobozdravnica mi je predlagala, da si dam luske nanje.
To zgleda tako, da ti zbrusi nekaj mm zdravega zoba in naštima, oz. dogradi lusko, ki je enake barve kot ostali zobje, oz. dopolni manjše pomanjkljivosti v velikosti zoba. Meni je to naredila fantastično, tako da se zdej sploh ne morem nagledati, kako imam lepe zobe in lep nasmeh!
Cena? Moja zobozdravnica računa dobrih 200 EUR (ne spomnim se točno) za eno lusko.
Recimo, Babit je drag, pa ti bodo vse tam povedali. Saj zobje tudi niso kot cunje, ki pri vsakem enako stojijo, čeprav ima enako kil.
Je rekel zadnjič eden samoplačniški, da ti za denar najde vse, kar je možnega, na koncesijo pa nič, ker ZZZS noče nič povrniti. Če imaš denar, ti bo vsak marsikaj naredil.