ETA Kamnik, predrago in zanič
Ti si zopet primer, ki nima denarja, da bi si kupil kvalitetno, zato udrihaš po tem, kar ti je nedosegljivo. Tipično, večina vas ki nimate denarja, pljuvate po kvalitetnih produktih, ki normalno imajo svojo ceno. Nihče te ne silii, jej magari “pomije”, nikogar ne zanima, kaj si boš ti kupoval in kaj ne.
Ti si zopet primer, ki nima denarja, da bi si kupil kvalitetno, zato udrihaš po tem, kar ti je nedosegljivo. Tipično, večina vas ki nimate denarja, pljuvate po kvalitetnih produktih, ki normalno imajo svojo ceno. Nihče te ne silii, jej magari “pomije”, nikogar ne zanima, kaj si boš ti kupoval in kaj ne.
[/quote]
kaj pa je ravno v tem bolj kvalitetnega? res me zanima.
Nic vec, to je bili leeetaaa nazaj, zadnja 3-4 leta je Etina pesa top, skoraj nic kumine. Vsaj taveliki tegelci so taki, za ostale ne vem.
[/quote]
Ena varianta je celo brez kumine, če se prav spomnim.
Meni so super kisle kumarice – tavelik kozarec, ne tiste male. Od drugih proizvajalcev, kar sem poskusila, so bile nekako sladkaste, mi ni bilo všeč.
Problem prekinitve hladilne verige na prodajnem mestu je to – pri zlaganju je stalo verjento predoglo izven hladilnika po dostavi na prodajno mesto!!
osebno imam srečo, da imam do kamniške industrijske prodajalne Eta slabih 5km. In ni problema, z veseljem grem tja. Kumarice i njihova pesaso pa njihov favorit, ki me pprepričujejo že 30 let; zato, ker ne vsebujejo preveč soli, sladkorja, nobenih umetnih sladil, škroba, kot od dikontarjev pesa napirmer….
Kumarice kupujem samo še v Leclercu, Rustica. So mi najboljše, rahlo začinjene in tudi nekaj mini čebulic je v kozarcu.
Naturetina pesa mi ni več všeč, ker je naribana pretanko in zgleda kot neke pomije za pujse. Okus je sicer ok.
Od njihovih ostalih proizvodov mi je soliden prebranec (dodam še kakšen feferon ga zapečem), pasulj, sarme, čufte v konzervah so zanič.
Soliden je tudi bograč v velikem kozarcu, kakšen presežek pa ni.
Njihov golaž je neužiten – preveč česna, slabi kosi mesa. Je bil pred leti boljši, ampak najbrž šparajo pri sestavinah in okus “dodelajo” s česnom.
Tako je pač tvoje mnenje, ker se ne spoznaš na živila. Pa kupuj drugo, ceneno italijansko, špansko…sranje, saj ti nihče ne brani, ki je poceni polno aditivov in konzervansov, pač niti deklaracije očitno ne znaš brati.
[/quote]
A ti mislis, da je v ETInih izdelkih slovenska zelenjava ali meso? Kaj, ce ti zacnes brati deklaracije?
Tako je pač tvoje mnenje, ker se ne spoznaš na živila. Pa kupuj drugo, ceneno italijansko, špansko…sranje, saj ti nihče ne brani, ki je poceni polno aditivov in konzervansov, pač niti deklaracije očitno ne znaš brati.
[/quote]
Ti tudi ne, če ne opaziš aditivov
http://www.ninamvseeno.org/izdelki-proizvajalca.aspx?country=SI&id=107
Kupujem samo od Ete. Preden kdo začne z vrtom…. ga na žalost nimam. Njihove kumarice so mi super, prav tako njihova rdeča pesa brez kumine. To, da je pesa narezana na tanko, mi je v nasprotju z nekom zgoraj všeč. Je taka mehka. Ne maram neke na debelo narezane pese, ki jo bom grizla kot zmešana.
Njihova že pripravljena hrana je za občasno, ko zmanjkuje časa, čisto dobra, sploh ričet in prebranec. Pa tudi njihovi kompoti so mi zelo dobri.
Je pa res, da so Etini izdelki kar dragi. Na srečo si lahko kupim nekaj, kar mi je dobrega okusa, čeprav je dražje kot izdelki diskontarjev.