etc,etc…
Snegi , bom kar pod tvojim prispevkon nadaljeval , čeprav se ne tiče samo tega . Shanti se sprašuje in ugotavlja , da so teme zgrešene . Enkrat sem mu že svetoval naj si najprej prečita naslov . Torej “o travel.over netu” , to nam ostalim pove vse njemu najbrž ne .
Shanti sprašuje kaj je tu naredil Primož . Mislim , da za nas zelo veliko zanj najbrž ne .
Moram pa priznati , da je Shanti zame osebno naredil veliko pozitivnega , in to še redno počne .
Da pojasnim : v osnovni šoli kjer so nas še z oceno klasificirali kakšni smo v vedenju mi ni nikoli uspelo dobiti več kot 3 in to samo dvakrat na leto , Shanti pa me redno ocenjuje skoraj vsak dan in to z neverjetnimi skoraj odličnimi ocenami , le še malo malo manjka do popolne odličnosti , sam mi sedaj daje le malo manj kot 5 in nekaj več kot 4 , torej -5 . Moram se mu zahvaliti , da je prvi opazil , da sem se v štiridesetih letih po končani šoli spremenil od porednega pobalina v skoraj vzornega fantka . No to pa je tudi nekaj a ne . Tako mu celo oprostim , da me še vedno nadleguje po E pošti . BOG MU ODPUSTI NA UMU BOLNEMU SAJ NE VE KAJ DELA : AMEN