Etotična zgodba
Poletje je krasno obdobje, obdobje dopusta, morja, vročine ter veliko lepo pomanjkljivo oblečenih punc.
Tudi v podjetju kjer delam, se poletni čas razlikuje. Kar na enkrat imamo večje število študentk, po večini hčerk zaposlenih. Ene so blondinke, pa rjavolaske, črnolaske in še ena rdečelaska se najde. Vsem je pa skupno da nosijo majčke podjetja, ki so malo bolj oprijete. Ne vem zakaj, tu je v navadi da če ni malo oprijeto, ti je cunja prevelika. Ker nisem avtohton na temu koncu, me nobena od teh dekličev ne pozna dobro. Vse pa vedo da sem iz Ljubljane in kot tak primeren za kako brezplačno furo do Ljubljane. Prejšnji petek me je tako prosila hčerka od Anžeta, ki je šef proizvodnje. Lenka, lepa punca s športno postavo, izboklo ritko, naravnimi samo stoječimi joškicami, ki so v velikosti breskvice. Njeni lasje so bili naravno razmršeni, črne barve. Oči v jutranji svetlobi žad barve ki so odsevali veselje in nedolžnost.
Med malico pride Lenka do mene ter sede nasproti mene. Ravno sem jedel malico, neki brezvezni sendvič.
»Ali bi me ti peljal danes do Ljubljane«, mi je dejala.
»Seveda, če se ti da počakati do cc 17ih, imam še en klic z Brazilijo za narediti.
»Ja, ni panike, te bom počakala kar v pisarni«, je dejala.
Ura hitro mineva in drugi zaposleni počasi odhajajo na zaslužen vikend. Lenka pride okoli 15ih do skupnih prostorov prodaje ter se usede za pisalno mizo nasproti mene. Iz delovne obleke se je preoblekla v raztrgane kavbojke ter oprijeto majčko iz katere seva ven seksi popek z malim uhančkom.
»Kaj me gledaš., sem ti všeč«, me vpraša.
» Gledam, če bi ti kupil nove hlače, ko imaš tok veliko luknjo v njih«, sem ji odvrnil.
» A luknje te zanimajo, imam eno skrito za preverit«, mi z nasmeškom odvrne.
Od tega pogovora sem postal kar malo rdeč v obraz. » Dej, Lenka, nekaj me dražiti, moram se skoncentrirati na klic, ne pa tebe gledat. Če se ne boš umirila, te bom zares prijel v roke pa te nataknil nekam«.
»Dej no, nehi mi grozit, pa vrži že tega tiča ven, kaj ne vidiš da te hlače že tiščijo. V eni reviji sem prebrala, da to škoduje moškemu če ne osvobodi kurca k se mu dvigne.« Je dejala ter se mi približala ter nežno poljubila na ustnice. Poljub je bil tako nežen, rahel, takšnega že dolgo časa nisem dobil. Zagledala se mi je v oči, ter rahlo pobožala mednožje.
»No, boš kaj naredil, ali ne«, jo je zanimalo.
»Klic bom imel če 5 minut, kaj me mučiš, sej veš da moram to opraviti«.
»No, pa opravi ta klic, če že moreš. Boš pa moral vmes še mene malo gledati« je dejala ter se začela slačiti.
Klic je bil video klic, po prvih nekaj minutah mi je koncentracija padla, še bolj kot koncentracija pa je pogled uhajal k njej in njeno prekrasni goloti. Z roko se je dotikala njenih krasnih joškic, z drugo pa masirala ščegetavčka. S prstki si je božala pičkico ter presdek med pičkico in ritko.
Nisem mogel več, razširil sem noge ter si odpel hlače. Namig je razumela ter splezala pod mizo kjer je začela z reševalno akcijo, osvoboditev mojega otepača. Vedel sem, da je klic postal nesmisel, ker koncentracija za posel je limitirala k ničli. Vljudno sem se opravičil, da še nimam enega podatka ter klic preložil na naslednji teden. Nisem želel da mi pride, brez da se dotaknem Lenkinih napetih joškic ter prekrasne ritke.
Potegnil sem jo izpod mize ter jo nežno poljubil na ustnice. Moje roke so jo začele božati po ritkici in joškicah.
»Končno, me ne zanemarjaš več«, je dejala. »Lahko si me vzameš, kot si želiš im me nafilaš do konca«, je vzdihovala ob draženju ščegija.
»Kaj nimaš kondoma«, me je zanimalo?.
»Ne rabiva, ravno včeraj sem končala z menstro, lahko me nafilaš« je ob vzdihlajih šepetala.
Sedla mi je v naročje, prijela kurca ter ga nastavila pred luknjo. »No, kar pogumno ga zarij do konca, ne šparaj ga. Rada se nabijam do konca« je rekla in sedla na trdega kurca. Z boki je začela migati ter ritensko nabijati se na kurac.
Z ustnicami sem grizel joškico, z drugo roko iskal ritno luknico da bi ji še pred orgazmom zarinil prst v ritko. Ni se upirala, občutek sem dobil da bi prstek rada v ritki celo prej. Nastavil sem prstek tako, da je z vsakim njenim nabijanjem šel za milimeter bolj v ritkico. Na ponci je bil do polocice že notri, ko si je zaželela spremembo poze. Ustala je ter se naguzila. »Od zadaj me daj, močno nabijaj dokler ti ne pride« je z zariplim glasom zašepetala.
Prislonil sem jo na pisalno mizoo, eno nogo je je imela na tleg, drugo z kolenčkom na pisalni mizi. Zarinil sem ji ga do konca ter začel z nabijanjem. Po kratkem nabijanju sem se bližal vrhuncu ter še 1x preveril kam si želi da špricnem.
» Daj notri, notri ga pusti, hočem tvoj močefit, da ga prinesem do Ljubljane«, je kričala.
Še par močnih sunkov in spraznil sem se v njeno muco, takoj ko sem opravil, sem ji potegnil spodnje hlačke nazaj gor, da se dragocena tekočina ne bi razlila brez veze.
Med potjo nazaj se nisva dosti pogovarjala, skoz me je držala za koleno ter vsakič ko sem jo pogledal, sem dobil prelep nasmeh.
Naslednji teden, ko je še delal, sva se obnašala kot da se ni nič zgodilo, včeraj pa me je spet prosila na vožnjo do Ljubljane. Ti šmenta, spet imam pozen konferenčni klic.
mojca392, 09.07.2024 ob 10:24
uhhh, res si jo nabrisal prasičko mlado….škoda, da je nisi še v ritko.
Mojca392 A bi mogoče ti mene s strapom v ritko? Piši na [email protected]
(btw mogoče ti lahko probam tudi psa zrihtat 😉
Imaš zanimive ideje, i like it. Dejva se slišat 😉