Najdi forum

Splash Forum Politični čvek EU se pripravlja na vojno, tudi jedersko, kje so zaklonišča

EU se pripravlja na vojno, tudi jedersko, kje so zaklonišča

RussianBearMW

Mi smo pred desetletji v vojski treniral: “atomski s leva!!!”☝️😁

Putinu naj se da, kar pogojuje, da bo zaključil vojno. Ukrajino naj se zrihta, Zelenskega naj se ustavi, da ne bo grozil, da bo naredil atomsko bombo. Na kritična območja v Ukrajini naj se namesti mirovne sile, da ne bo izgredov. Tako za začetek. Trump je kar pravilno zastavil.

Putina in Rusijo zradirat do Sibirije, da bomo mi mirno spali.

En Orešnik na Trstenjakovo, drugi pa na Kurešček.

In v Sloveniji bo življenje znosnejše.

download

Mnogo, mnogo bližje smo vojni, kot se marsikdo zaveda.

Ne smemo pozabiti, da je Putin naklonjen Evropi, saj ga je politično oblikovala. V bistvu je posrednik med Evropo in rusko napadalnostjo. Veliko večji problem so ruski jastrebi, ki pritiskajo v ozadju za vojno. Če ne bi bilo Putina, bi bili že zdaj v nuklearnem spopadu.

Upam, da ohrani hladno kri in ne popusti pritiskom svojih generalov. In da dementni pleničar na drugi strani preneha delati sranje.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10264, 22.11.2024 ob 15:55

Anonimno 5042, 21.11.2024 ob 17:53

Berem v slovenskih novicah, kako se pripraviti na jedrsko vojno. Kao pozanimati se je treba kje so zaklonišča.

Po izstrelitvi ameriških raket na Rusijo, je sedaj Rusija napovedal izstrelitv raket ne Ukrajino in ostalo EU. Balistične rakete so že padle na Ukrajino.

WTF kje so zaklonišča? A jih sploh imamo?

Jaz sem skoraj prepričan, da se reveži na tem forumu (vemo da ne slovi ravno po intelektualcih – potrjen tudi s tem, da bereš slovenske novice) sploh ne zavedate kaj pomeni jederska vojna.

Poznate besedo, ste slisali besedo, ja, ampak pomen te besedne zveze vam je pa kot španska vas.

Kakšno klinčevo zaklonišce in priprave za jedersko vojno bi ti imelo? Pripava izgleda tako, da odpreš najboljšo flašo ki jo imaš, objameš bližnje še zadnjič, potem se pa ofneš v kolikor nisi bil uparjen že v sami eksploziji

Res je, ne slovi po intelektualcih. In ti so dober dokaz 🙂

Jederska 😀

Da nije jezgrina? 🙂

nato ladies

Res je, 23.11.2024 ob 18:10

Res je, ne slovi po intelektualcih. In ti so dober dokaz 🙂

Jederska 😀

Da nije jezgrina? 🙂

Virusulogija? Pogodba?

Poleg lokacije je pomembno tudi stanje teh prostorov in opreme. Kdo bi moral nadzirati?

Kakšna zaklonišča? Pri roki je treba imeti flašo najljubše žgane pijače na osebo in jo v primeru jedrske vojne spiti v družbi ljubljenih, potem pa škatlico kakšnih uspaval… To je v tovrstnih primerih NAJBOLJ HUMANA REŠITEV. Preživeli bodo namreč molili, da bi bili med mrtvimi srečneži.

Ne smemo pozabiti, da je Putin naklonjen Evropi, saj ga je politično oblikovala. V bistvu je posrednik med Evropo in rusko napadalnostjo.

Ne me jebat. “Ruska napadalnost?”

Zahod je vsake toliko izvajal pohode na Rusijo, vsakič neuspešno.

Hitler, Napoleon, Krimske vojne, Japonci, Poljaki, Litovci, Švedi, Tevtonci…

.https://x.com/WorldWarNow_

modrivrag, 23.11.2024 ob 18:12

Virusulogija? Pogodba?

Saj pogodba je pravilno napisana. Ti rabiš nagodbu ali ugovor 🙂

Američani pripravljajo jedrsko orožje da napadejo Evropo.Evropski in naši politiki bodo pobegnili v Argentino.

Zakaj se bojite jedrske vojne,ko pa se je pred volitvami vedelo kaj bo če boste izvolili Goloba,Pirc,Nemca da bodo vse storili da bo Amerika vrgla jedrske bombe na Evropo.

Ne jokajte zdaj.Tudi protestov ni.

😂, 21.11.2024 ob 18:18

Čist balkanska aka ruska mentaliteta … zmeri je kriv en drug, nikol tist k dejansko svinjarijo dela 😂😂

Slovanska drugače. Preseli se na kavboj zahod kjer so vse domorodce izkoreninili, da furajo te showe mcdonaldse pa naj ti bo jasno, da so to bili sprva največji kriminalci… Kjer so delali tam za nov imperij… Ne bodo porazili zahoda pa kukr hočeš…

Putin’s so povedali, da je v bistvu v teku svetovna vojna. Prijatelji ruskih sovražnikov so sovražniki Rusije. Torej smo sovražniki Rusije? Pa ne vsi. Čigav problem je to, civilni ali vojaški, kdo mora spodbuditi zaščitne aktivnosti? V našem okolju bom poizkusil sam, saj sem bil pred leti nekje načelnik civilne zaščite.

Jebal vas ameri u ritno luknjo sfukal so cel svet pedri smrduharski…

Res so pedri smrduharski…sedaj še hočejo na vse načine spravit Gruzijo v vojno. Od UA pa, da morajo Ukrajinci začeti prisilno mobilizirati tudi 18-letnike. Je to moralno. Prekleti stokrat,,,,

New Report

Close