Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Eucerin kozmetika

Eucerin kozmetika

Ali katera uporablja Eucerin kozmetiko http://www.eucerin.si/impure_skin/facialcleansing.asp in kako ji ustreza? Kakšne so pa kaj cene?

Hvala in lep dan še naprej

Po priporočilu dermatologa uporabljam en gel za umivanje obraza, ki je hkrati tudi piling. Ne zdi se mi nič posebnega. Cene se ne spomnim. Po moje je ta kozmetika prehvaljena, oz. jo kupujemo itak zaradi dobre reklame.

Uporabljam to kozmetiko in je edina s katero uspem kolikor toliko ukrotiti mozolje. Saj vem, da pravijo, da se na mastni koži gube pojavijo kasneje, ampak mozolji po 30-tem, mi grejo pa že res na živce.
Aja, pa še cene. Mislim, da je vse nekje med 10 – 15 EUR. Jaz imam milo, tonik in kremo, pa uporabljam res dolgo.

Od Eucerina uporabljam samo kremo za roke, ki mi je do sedaj edina pozdravila moje do krvi razpokane in izsušene roke. Čeprav sem brala, da naj bi bila baje njihova kozmetika rahlo vprašljiva, kar se kemije tiče, ampak tudi to vzamem v zakup, da imam le roke spet kolikor toliko normalne.

Jaz uporabljam vse za obraz, sem pa over 40. razmerje med ceno in kakovostjo več kot odlično. Sem probala vmes en teden L’occitane, pa sem ugotovila, da sem 100 ojrov vrgla stran, tako, da bom tja samo še po gele za telo (mogoče) kdaj šla. Imam pa normalno do mastno kožo, zelooo nagnjeno k alergijam. Cena je pa okoli 20 evrov za kreme za obraz. Pa za ralziko od poden L’occitanove štacune v Lj – kar ne morem pozabit, kako me je bejba prepričala, da sem njihovo robo kupila brez da bi probala, jaz, koza, v lekarnah ni problema testerja dobit.

Uporabljam kremo za roke in je o.k.

Eucerin je na nemških lestvicah eko testov na prvem mestu po STRUPENOSTI! (Najslabša možna izbira torej)

Po kakšni strupenosti? Daj link do teh lestvic, prosim.

Jaz uporabljam izmenično kozmetiko Eucerin in Vichy in sem zelo zadovoljna.

kakor vam drago, samo povem! Po kakšni strupenosti?? Po številu strupenih in rakotvornih kemikalij, ki so pri tej znamki v zelo velikih količinah, zato, če že sebe s tem mažete, vsaj svojim otrokom prizanesite (z Eucerinom, Niveo in Vichyjem).

Ah, ja, sorry, še link!
http://www.oeko-test.de/

Lahko da je sama rakotvorna kemija, ampak meni njihova Q10 edina ustreza in me ne peče. Pa sem poskusila že vse, kar se dobi na našem trgu tudi zelo hvaljene naravne kreme.

Se da v teh testih videt kaj zastonj? Ker jaz v tem, kar berem, nisem našla takih sestavin.
Katere kreme pa so potem eko?

Ekološke, nestrupene kreme so predvsem Weleda, Logona, Lavera, Sante, tudi Alverde in Scheller sta ok, sploh njihovi izdleki z BDIH certifikatom, dalje Tera Naturi itd. itd..

saj res, pa Dr. Hauschka, da ne pozabim!

A se ti potem z drekom mažeš?

Vse te kreme so tak šit, da ni večjega. Ne samo, da nimajo nobenega anti age učinka, niso niti za osnovno vlaženje kože obraza. Ti se kar maži s tem. Verjetno izgledaš kot starka.

Priporočala bi manj znane znamke, kupovala sem iz Poljske eno odlično kremo Lirene. Ali pa Sorayo. Poglej na Notino. Svoj čas sem iporabljala Eucerin q10 in mi je bila nekaj let izjemna. Se pa staram in sedaj rabim močnejše za isti učinek.

Imam samo eucerin pH5 olje za prhanje. Od mazil pa domače smrekovo, ognjičevo in gabezovo mazilo. Druge kupljene kemije ne uporabljam.

New Report

Close