Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek EUCERIN – Ne, hvala.

EUCERIN – Ne, hvala.

Reklama me odvrne. Njena pogostnost pa sploh.

Škoda, to je res odlična znamka.

Hočem brati neko temo…Tadam: Eucerin, grem z drsnikom navzdol, tadam: Eucerin, …
grem iz Chroma na FF … in si končno oddahnem. 🙂

Eucerin je itak ena od krem z največ umetnimi dodatki. Ti dodatki prehajajo v kožo. Izberite raje kaj ekološkega.

In to si se odločila na podlagi česa?

Prvič, Eucerin izdeluje dolgo vrsto krem, losjonov, izdelkov za umivanje kože, šamponov… Med drugim imajo tudi linijo z minimalno količino sestavin za alergike. Tako da Eucerin ni samo “ena krema” in niti slučajno ne moreš tako posploševati.

Glede ekološkosti pa – sem vesela za vsakega, ki mu ta pristop ustreza, ampak nimamo pa vsi te sreče, da bi imeli neproblematično kožo. Jaz sem veliko preizkušala olja, masla, naravne kreme in čistila… pa se je vedno končalo z negativno reakcijo. Tudi pristop brez kozmetike (samo umivanje z vodo) se ni obnesel. In ja, tudi zdravo živim, ne sedim cele dneve na kavču z vrečko čipsa v roki. Ampak mastne kože z rosaceo z aknami žal pač ni preprosto negovati.

dobro blago se samo hvali in ne potrebuje reklame!

Evcerin, Vichy, la roche posey.. vse te kremice, ki jih kupiš v lekarni imajo veliko kemije( recimo pet različnih parabenov, ki so rakotvorni). ja, in vsaka ima eno kremo prilagojeno občutljivi koži, kjer je malo manj kemije.. vseeno, se je za vprašat(niso spet tako poceni kremice), zakaj dajat skoraj 30 evrčkov za lonček škodljive kemije. V recimo dr. Sheller, Lavera( z bio certifikatom) tega ni, pa je lonček samo borih 10 evrčkov ali malo več.

New Report

Close