Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Eucerin Urea

Eucerin Urea

Ali Eucerin lotion z 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ureo res tako zelo smrdi? Ima kdo izkušnje? Namreč, je precej draga zadeva, menda pa bi naj pomagala sinu pri določenih težavah s kožo. A če res zelo smrdi po urinu, ga ne bo hotel uporabljati in bom denar vrgla stran. Hvala.

Ne smrdi po urinu.

Priskrbi si najprej tester. Eucerin ima pogosto kakšne predstavitve po lekarnah.

Čigav urin pa je notri???

ne smrdi, sem ga sama uporabljala, je pa res, da pač ne diši kot kreme, kjer je noter parfum.

Sama imam atopični dermatitis, ampak sem začela uporabljati kreme z oznako BDIH – naj bi bile brez… vsega škodljivega. Eucerin ima noter naftne derivate (govorim laično!!!), ki naj ne bi bili ok za kožo.

Takšna krema s tem certifikatom je v liniji Weleda. Pa kaj bi se našlo v trgovinah DM ali Mueller. Meni so boljše in ne dražijo kože.

Srečno

Punce, hvala za odgovore. vanili, sin ima pilarno keratozo. Urea naj bi bila tisti faktor, ki pomaga. Linija Weleda ima lotijone z ureo?

žal tega pa ne bi vedela.

lahko ti povem samo to, da sem probala VSE izdelke iz lekarne, pa mi nič razen kortikosteroidom ni pomagalo. Če sinu pomaga, hvala bogu. Tudi weleda ima testerje. probaj tudi najti kaj od njihove strani po internetu… tok ti lahko svetujem.

Hvala!

Občasno imata zadeve z ureo tudi hofer in lidl. Pa ne se zmrdovat, tudi Eucerin, ne glede na to, kako drago ga plačaš ni po kvaliteti nič boljši, razne strani ga celo dajejo med slabše znamke (nafta, testiranje na živalih, konzervansi…)Ravno sem porabila mleko za telo z ureo od lidla (znamka Cien se mi zdi), ki je bilo za mojo sitno in kronično presuho kožo pravi balzam. Žal sem ga kupila v Avstriji, pri nas ga nisem videla. Redno uporabljam tudi hoferjevo kremo z ureo za obraz, ki se tudi odlično obnese. Žal se vsi ti proizvodi dobijo samo občasno, ko imajo akcije.
Drugače pa ne vem kdo ti je natvezil, da pripravki z ureo smrdijo (po lulanju ali po čem?)

Urea naj bi bila sečnina. Na netu sem brala komentarje, da smrdi. In hvala, t-inca! Niti pod razno se ne zmrdujem nad Lidlom ali Hoferjem. Bom pogledala, ja. Eucerin je predlagala zdravnica ( imam na sumu, da je “podkupljena” od firme ).

Evo jaz konkretno uporabljam losion z ureo 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, iz Hofferja (je va takšni embalaži kot recimo tekoče milo na pumpico). Res nima nobenega vonja tudi po kremi ne, ker ni parfumiran. Tudi mojima dvema sinovoma izgleda da odgovarja.
lp

alenka**, hvala!

Če želiš, ti lahko pošljem nekaj testerjev, mojega sina po tem Eucerinu peče.
Piši mi na barba1papa@gmail.com.

Imam kremo za telo od Balea – DM.Poceni in odlično.

Linola Urea- pozitivna lista, lekarna

New Report

Close