EURE za krzno. Odkupujem krznene plašče, jakne…
Pozdrav vsem!
Odkupujem vse vrste krznenih izdelkov ki jih ne potrebujete več ali pa si jih ne želite več nositi.
Ponudbe lahko pošljete na ZS še raje pa s kakšno sliko na:
Krzno lahko prevzamem osebno kjerkoli v sloveniji lahko po pošti al po kurirju.
No meni je pač krzno všeč in se ne obremenjujem pretirano z okolico. Sej so boge živalce ki morajo dat življenja za moje veselje, ampak od prvega plašča naprej ne razmišljam o tem in načeloma se niti ne obremenjujem ker takega ugodja kot mi ga da mehak krznen plašč iz polarne lisice ne da niti eno oblačilo do sedaj. Ko se zaviješ v mehkobo in svilo je občutek neprecenljiv in me prav malo briga za mnenje okolice.
Ne potrebujem izgovorov ker se ne obremenjujem. Bi se pa lahko vi obremenjevali s svojim načinom življenja pa čeprav ne obsojam nikogar ker imam razen avtomobila prav tako kot vsi ostali večino stvari kitajskih. Neglede na to kako mnenje ima kdorkoli se nimam namena odrečt fenomenalnem občtku ki ga imam kadar imam oblečen krznen plašč. Ja kadar nosim krzno si lahko privoščim lahka oblačila pod njim tudi sredi zime.
če slučajno ne veš, dosti živali se za krzni pobije s palico, da se na ta način ohrani kvaliteta krzna (sick)[/quote]
Tolčejo po krznu, da ohranijo krzno ??? daj kaj drugega se spomni ;-)[/quote]
ignorance is bliss
[img]http://www.freewebs.com/hergar/cmp_fur.jpg[/img]
Kvaliteta krzna se dobi s kvalitetno prehrano živali in pa z ohranjanjem higijene kjer jih redijo. Ravno zato so krzna gojenih živali bistveno lepša kot krzna ki jih dobijo jagri ko streljajo lisice po gozdovih. Pa še en problem je ki ga nasprotniki krzna nikakor ne morejo sprejet. Ko na krzno pride kri se le te ne da več odstranit. Sedaj pa razmišljajte o pobijanju belih tjulenčkov s palicami.