EURE za krzno. Odkupujem krznene plašče, jakne…
Tolčejo po krznu, da ohranijo krzno ??? daj kaj drugega se spomni ;-)[/quote]
ignorance is bliss
[img]http://www.freewebs.com/hergar/cmp_fur.jpg[/img][/quote]
Tole je že več kot 10 let prepovedano, poleg tega EU teh krzen ne uvaža niti izdelkov ne , daj se kaj drugega spomni, imaš na google 50 let stare arhivske slike .
Srce do miljona živali in ignoranco do izkoriščanja treh miljard ljudi ki stradajo zato da nas lahko tistih 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} lepo udobno živi. Sej ne rečem da so živali nepomembne, vendar pa odkar je 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gojenih tako kot v farmi v Ihanu bi lahko tole energijo vseeno usmerili k reševanju bolj perečega problema. Ampak kot že rečeno: Daleč od oči daleč od srca. Meni pomeni krzno veliko vam pa pač ceneni izdelki izpod kitajskih ročic. PA da nebi kdo zdej o ubijanju živali ker, umiranje otrok na obroke v nečloveških razmerah je manj humano kot pobijanje živali za krzno. Na koncu bomo ugotovili da smo nehumani eni in drugi samo da kadar nosimo krznen plašč tega ne skrivamo za razliko od vas ki uporabljate trenutno kitajski računalnik, modem tipkovnico…..
Kakšen človek si, da ubijanje živali opravičuješ s trpljenjem otrok?????
Razumem, da so v preteklosti nosili krzna, da pa danes, ko je toliko materialov na voljo, nosiš krzno, je nedopustno! Resnično si poden od človeka!
Srce do miljona živali in ignoranco do izkoriščanja treh miljard ljudi ki stradajo zato da nas lahko tistih 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} lepo udobno živi. Sej ne rečem da so živali nepomembne, vendar pa odkar je 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gojenih tako kot v farmi v Ihanu bi lahko tole energijo vseeno usmerili k reševanju bolj perečega problema. Ampak kot že rečeno: Daleč od oči daleč od srca. Meni pomeni krzno veliko vam pa pač ceneni izdelki izpod kitajskih ročic. PA da nebi kdo zdej o ubijanju živali ker, umiranje otrok na obroke v nečloveških razmerah je manj humano kot pobijanje živali za krzno. Na koncu bomo ugotovili da smo nehumani eni in drugi samo da kadar nosimo krznen plašč tega ne skrivamo za razliko od vas ki uporabljate trenutno kitajski računalnik, modem tipkovnico…..[/quote]
Ne zgovarjam se ker mi je vseeno kaj si misliš. Ti pa imaš problem ker s svojimi nakupi finančno podpiraš to proti čemur kvazi tuki protestiraš. Življenje je treba živeti na pravi način ne pa kazati s prstom na druge obenem pa biti del izkoriščanja proti katerem si. Kot že napisano js se ne izgovarjam ti pa se.
Kaj podpiram s svojimi nakupi? Mučenje živali? Mučenje otrok in ljudi? Kako točno si se pa ti izognila nakupom materialnih dobrin, da ne podpiraš mučenja ljudi? Preveriš izvor vsake izdelka? Ja, pajade!
Si pač en navaden gnoj od človeka! To, da priznavaš in iščeš opravičila, je samo dokaz več, kakšna kokoš si! Ma kaj kokoš, to je žalitev za živali!
Pa še dokaz da krznen plašč ni samo za stare tete za na tržnico.
S svojimi nakupi podpiraš izkoriščanje otrok in uničevanje narave, obenem pa kričiš da si neoporečnik. Jaz se okrog tega ne sprenevedam and that makes me a better person than you. Vedno trdim da je najlažje kazat s prstom na nekoga medtem ko se greješ z indonezijskim premogom, nabijaš po kitajski tipkovnici sediš na stolu iz hongkonga. Js za to ne iščem izgovorov ker jih ne rabim. Zavedam se da je moja neoporečnost vprašljiva in da po tem življenju verjetno ne bo treba nosit krzna ker tam kjer se bova srečala bo dovolj toplo.
[/quote]
Sprenevedaš se! Svojo slabo vest zdraviš z nabijanjem krivde, da tudi drugi tolčemo po kitajski tipkovnici. Veš, mi drugi se v velikem loku izogibamo vsemu, čemur se lahko in krzno in mučenje živali spada v to!
Ti pa brez slabe vesti tolčeš po kitajski tipkovnici in uporabljaš uboge otroke za izgovor, da odiraš živali! Je kar velika razlika med nama!
[/quote][/quote]