EURIBOR + 2,3%
Pozdravljeni!
Obstajajo banke, ki ponujajo stanovanjski kredit po 1.9 + EURIBOR.
Lep dan!
Hej, Ejga.
delam v banki in vem, kakšne posle zaključujemo tudi z največjimi SLO podjetji (Petrol, OMV, Krka, ipd.). Prav tako zelo dobro poznam ponudbo na segmentu stanovanjskih kreditov zato tako velik dvom v tvoje pisanje.
Če si tako prepiračan v to, da je OM pravilna pa daj povej kje, da enostavno preverimo.
Tako boš tudi pomagal vsem tistim, ki na teh straneh iščejo dober nasvet za najetje ugodnega stanov. kredita – in če je res jim boš zares zelo, zelo pomagal.
@elanino :
->če res delaš v banki in poznaš zadeve, potem veš da se podjetniški krediti za boljša podjetja zaključujejo okoli pribitka o katerem pišem jaz in ne tistega, ki ga ti omenjaš…
-> če res delaš v banki, boš lahko tudi potrdil, da so banke pripravljene spustiti do mojega pribitka tudi za posameznika, le da ima normalno boniteto in dobro zavarovanje…
Pa vendar, da se to ne sprevrglo v neke vrste polemiziranje, predlagam pač naj bralci poskusijo ter bodo sami presenečeni, kaj se bo zgodilo…
še enkrat ponavljam – moj namen je bil samo vas obvestiti da ne smete biti zadovoljni z vsem kar vam pomudijo ter kako daleč lahko pridete…pomagajte si s tem kakor želite
@čist tko: moja filozofija – dobiti kredit in vse ostalo na trgu čim ceneje, da s tem ne bom daleč prišel -> preberi še enkrat kaj si napisal in če ti ne bo jasno to ponavljaj…..