Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek EuroSpin

EuroSpin

Tiste, ki hodite v EuroSpin (pri nas mislim, ne v Italiji), kaj se tam splača kupiti. So stvari ceneje oz. ali se da kaj prihraniti.
mi smo se namreč odločili, da bomo poskusili malo prišparati pri hrani, ker absolutno preveč zapravimo za brezvezne stvari.
kakšne izkušnje imate, kaj je tam v redu?

Slaba kvaliteta, razen čičirika in nekaj 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sokov.

Nam so všeč sirni namazi, siri in nasploh mlečni izdelki, ne bi pa vedela cen v SLO, ker hodimo v Italijo.
Aja, pa naše pivo se splača kupit.

Enkrat je že bila daljša tema na to trgovino, kaj je dobro in najbolj so bili pohvaljene testenine, mleko, jogurti, siri, parmezan, njoki, pelati, paradižnikova mezga in vse iz paradižnika, riž, ravioli, WC papir, papirnate brisače, čistila.

LP

Meni je daleč najboljše temno pivo – spominja na Netopirja. Pa sire sem tudi kupovala, jogurte, polnozrnate grisine, krekerje, tudi sladkarij imajo ogromno …

Prašek Dextal – cenovno ugodno, zelo dobro pere.

Capucino ( čokoladni) brez sladkorja, ful dober in poceni, in pa vodke Discavory ( ala breezer) samo skoraj še boljše za 165 tolarjev.
Imajo pa oranžno ( ta je z rumom) in belo ( ta je z vodo mešana) zelene pa še nisem probala.

Ostalega tam ne kopujem, čeprav bi se verjetno še kaj pametnega našlo.

Lp

New Report

Close