EuroSpin v Tržiču
Ja, pravzaprav na Deteljici, je danes 25. novembra odprl svoja vrata (po letaku sodeč). No, to pišem samo kot informacijo za tiste, ki veselo zahajajo v njihov diskont pred Trstom.
Bolj zanimiv del letaka pa so napake prevajalca (če mu lahko tako rečemo). Z možem sva se pred dnevi do solz nasmejala. Prodajali bodo med drugim
– fotoaparat, čigar značilnost je med drugim: enostavnot rabe in kompaktibilnost z …
– televizijo, ki ima časov no programiranje …
– sekljalnik, ki ima menda posodo z ročem
– ponfri krompir
– jabolke
Pa še to, ja, nahaja se menda ob Begubjski cesti.
Pa še kakšna cvetka bi se našla: )))))))
LPM
Ne vedno samo na cene gledat.
Kvaliteta hrane je PORAZNA!!!!!!!!!vsaj v Italiji je, jogurti imajo po tri mesece rok trajanja, koliko konzervanskov in ostalih umetnih zadev je v teh izdelkih, ki jih potem naši otroci, zato ker je jogurt 5 sit cenejši, jedo.
Meni osebno – živim blizu italijanske meje je pa to, da kadarkoli sem bila v Eurospinu so pred trgovino stali avti slovenskih in hrvaških registracij – NIKOLI pa italijanskih.
Mislim, da že ta pogled pred trgovino veliko pove o kvaliteti, ki se prodaja tam
Sama sem bila kar velikokrat v njihovi trgovini in lahko rečem da so tudi druge stvari, kot samo jogurti. Kupovali smo predvsem testenine, pa čistila, olje , moko, sladkor, piškoti in še kaj bi se našlo. Pri tem je kvaliteta ista, cena pa se je močno razlikovala. Čistila bi lahko rekla, da so bila veliko boljša kot naša.
Ma ne vem, če imaš ravno prav. Jaz sem bila v Italiji samo enkrat v Eurospinu in ni bilo niti enega slo avta temveč sami Italijani.
Kar se kvalitete tiče tudi naši slovenski izdelki niso ravno Ok. NRP.
Okužila sem se z apskim mlekom v času nosečnosti /streptokok agalac../.
No pa tudi zdravnica mi je povedala, da ni ravno vse pregledano kot bi
moglo bit.
Midva tudi sva bila velikokrat v Eurospinu v Italiji (Škofije) in sva kupovala npr: 100 ananasov sok, brez sladkorja, odličen, 0,5 evra (cena za našo ni primerljiva…), sirčke lističi 1 kg (zelo dobri), pelate v konzervi, testenine, olive, vložene čebulice, tune v oljčnem olju (so tudi zelo dobre), parmezan v kosu, sončnično olje…..tko nekako….
Vedno sva bila zadovoljna, še celo moj oče je pritrdil da je OK, ko sva dala kaj za poskusit, čeprav strogo prisega na mercator ozima na naše proizvode….ampak z mamo pač ne jesta veliko teh stvari tako da, se jima ne splača, čeprav imata Škofije blizu.
Mi pa bi se za testenine s paradižnikovo omako in parmezanom (in z vsemi mogočimi drugimi brezmesnimi omakami) dobesedno prodali…..saj imam veliko svežih pelatov v skrinji ampak pri takih oboževalcih testenih, kot smo mi trije, ji pač zmanjka……
Glede na to, da živimo na Gorenjskem, prav fajn da se je odprl v Tržiču.
lp
n