Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek eurovizija 81

eurovizija 81

..se morda spomnite…

zelo lepa skladba,pa če ravno vleče v nekdaj skupne kraje naše bivše države YU…..

ju ju … res prijetno je slišati po več kot dvajsetih letih zopet kaj takšnega..

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

…men se zdi da se jest tole zdej prvič slišala…

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

Hja,mladina pač.
🙂

…a ne de… :)))))))))))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

…hja kaj čmo…eni bomo za zmer ostali mladi…

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

…ja dej sej tolk starejši pa tud nisi

Kaki butec….. kako more on vedet, da je neče niko voljet ko on?!

:))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

..ker on ve… kako jo ljubi!
🙂

Se strinjam!

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

On ve zase…. ne more pa vedet, koliko bi jo lahko ljubil šele nekdo drug… :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Dobiš liter Refoška v soboto…. :)))

;-((((
Menda se mi ne bo izšlo priti, vse kaže na to. Zgleda, da mi ta refošk ni namenjen. ;-(

Hvala vseeno, zlata si….

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

Ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee….. Maxi noooooooooo…..

:((((((((((((((((((((((((( smrk, smrk…….

Saj vem, saj mi ni vseeno.
;-(((((((
Je ravno moj vikend (otroci so doma) in enostavno slabo kaže z varstvom.
;-(((((((

Ma jooooojjjjj…… :((

;-((((((((

New Report

Close