EVA IRGL
Ja zoprna reč, za mnoge ženske so Instagram, FB, razna butasta lepotna tekmovanja, internet in kirurgija hudo breme za možgane in psiho.
Grozno jim mora bit, če se morajo iznakazit in totalno spremenit. Tudi plastični kirurgi bodo karmično čutili posledice za pohlep in razne bizarne posege. Njihova psiha tudi ni stabilna če to počnejo iz žensk. Tudi moški si zategujejo vse živo.
Ajajaj …. Hvala bogu za zdravo pamet.
Sveti duh!, 11.10.2024 ob 12:25
Dobro izgleda. Preverjeno! Prej je vrhunsko izgledala. Mogoče jo je to motilo, ker je bila moškim preveč privlačna (podobno kot jaz ženskam). Sedaj je plačala, da jo naredijo malo manj privlačno. Se vedno pa je po izgledu top 2% v njeni starostni skupini, ker so 50 letnice (+/-4 leta)
To bo
otroci958, 11.10.2024 ob 13:33
Prav zanima me, če je ta najbolj znana poslanka poročena, pravzaprav, če ima otroke ali družino.
V političnih vodah je zelo sposobna in spodobna.
Ah kje pa, nima moža niti otrok, karieristka bi nekateri rekli, mislim pa da nihče ni hotel z njo ostat, zato je tok zafrustrirana. Žalosten lajf, ko po službi prides v prazno hišo, ko imajo vsi prijatelji družine, grejo na dopust, ona ostane sama. Smili se mi in da pozabi to neskončno žalost, se plastificira.
Žalost, 11.10.2024 ob 13:38
Ah kje pa, nima moža niti otrok, karieristka bi nekateri rekli, mislim pa da nihče ni hotel z njo ostat, zato je tok zafrustrirana. Žalosten lajf, ko po službi prides v prazno hišo, ko imajo vsi prijatelji družine, grejo na dopust, ona ostane sama. Smili se mi in da pozabi to neskončno žalost, se plastificira.
Se strinjam z napisanim.
Žalost…ne zali! Mogoce pa je hotela imeti otroke, pa se zaradi razlogov ni izslo. Mogoče pa jih nikoli ni hotela imeti. To so odločitve posameznika in so spoštovanja vredne. Vsaj je svoje sreče kovač. Lahko bi pa mene komentirali potem? Imam 5 otrok s 3 ženskami. Vse vrhunske in ženstvene. Zivim z zeno, ki pa je prestara za se kakega otroka. Do 50tega bom pizkusal imeti se 2 otroka (ni potrebno da z isto zensko). Vidiš, vsi smo si razlicni. Jaz svoje zenske ljubim. Skrbim za vse otroke, zenske in njihove sirse druzine. Torej ljudje smo si razlicni. Irglova pa se izjemno drzi. Izgleda prelepo. Ima tudi dobro drzo in postavo. Cuker od zenske. Kvaliteta! Res pa, da se politicno z njenimi stalisci ne strinjam in jo nikoli nisem volil. Vseeno pa jo rad gledam in za kako minuto tudi poslusam. Klasicna zenska. Pogumna, pametna in super lepa. Top 2%
Na kakšni sliki je res včasih mal čudna , ampak tu se moram strinjati z Svetim Duhom. Ženska ima 50 let, sedaj pa bodimo iskrene, koliko takih 50-letnic videvate. Ženska ima izjemni stil oblačenja, za razliko od Gabrove se Irglca zna obleči. Seveda se pa stara, koža nima več sijaja, ampak za svoja leta svaka ji čast. Ne morete primerjati 50-letnice z 20-letnico. Staranje se najbolj opazi na koži, ton upade, koža ni več sijoča. Njen stil oblačenja je pa meni izjemen. Seveda ima denar, ampak saj ga sama služi, za razliko od marsikatere druge.