Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek EVA IRGL

EVA IRGL

Če že opravljamo danes punce…

Gledam novejše fotografije in sem zgrožena.

Ekstremno suha, dolg izsušen obraz, izstopajoči zobje, oči potegnjene navzgor že v rob lasišča skoraj.

Ni več sledu ženskosti in miline.

A je to res potrebno? Da se ne moreš dostojanstveno postarati?

Sem malo pogledala po njenem FB profilu, ki ga ima odprtega za vse.

Na profilni sliki ni niti “p” od podobnega, photoshop, plastični kirurgi? Nimam pojma, ampak si sploh ni več podobna.

Ja zoprna reč, za mnoge ženske so Instagram, FB, razna butasta lepotna tekmovanja, internet in kirurgija hudo breme za možgane in psiho.

Grozno jim mora bit, če se morajo iznakazit in totalno spremenit. Tudi plastični kirurgi bodo karmično čutili posledice za pohlep in razne bizarne posege. Njihova psiha tudi ni stabilna če to počnejo iz žensk. Tudi moški si zategujejo vse živo.

Ajajaj …. Hvala bogu za zdravo pamet.

Dobro izgleda. Preverjeno! Prej je vrhunsko izgledala. Mogoče jo je to motilo, ker je bila moškim preveč privlačna (podobno kot jaz ženskam). Sedaj je plačala, da jo naredijo malo manj privlačno. Se vedno pa je po izgledu top 2% v njeni starostni skupini, ker so 50 letnice (+/-4 leta)

Odgovor na objavo uporabnika
Sveti duh!, 11.10.2024 ob 12:25

Dobro izgleda. Preverjeno! Prej je vrhunsko izgledala. Mogoče jo je to motilo, ker je bila moškim preveč privlačna (podobno kot jaz ženskam). Sedaj je plačala, da jo naredijo malo manj privlačno. Se vedno pa je po izgledu top 2% v njeni starostni skupini, ker so 50 letnice (+/-4 leta)

To bo 🙂

Niti maša nu Kurješčeku ne pomaga več 😀

Podobna je Ivani Šundov. Ne vem, meni nikoli ni delovala nežno in ženstveno. Je pa res, da se ženske  s preveč prostega časa in denarja ne starajo dostojanstveno.

Prav zanima me, če je ta najbolj znana poslanka poročena, pravzaprav, če ima otroke ali družino.

V političnih vodah je zelo sposobna in spodobna.

Ja, se strinjam, obupno izgleda. Mogoce 10 let nazaj je se bila OK, zdaj pa gre samo navzdol.

otroci958, 11.10.2024 ob 13:33

Prav zanima me, če je ta najbolj znana poslanka poročena, pravzaprav, če ima otroke ali družino.

V političnih vodah je zelo sposobna in spodobna.

Ah kje pa, nima moža niti otrok, karieristka bi nekateri rekli, mislim pa da nihče ni hotel z njo ostat, zato je tok zafrustrirana. Žalosten lajf, ko po službi prides v prazno hišo, ko imajo vsi prijatelji družine, grejo na dopust, ona ostane sama. Smili se mi in da pozabi to neskončno žalost, se plastificira.

Žalost, 11.10.2024 ob 13:38

Ah kje pa, nima moža niti otrok, karieristka bi nekateri rekli, mislim pa da nihče ni hotel z njo ostat, zato je tok zafrustrirana. Žalosten lajf, ko po službi prides v prazno hišo, ko imajo vsi prijatelji družine, grejo na dopust, ona ostane sama. Smili se mi in da pozabi to neskončno žalost, se plastificira.

Se strinjam z napisanim.

Men sta Irglova pa Gabrova po anatomiji obraza in telesa kar podobni.

Igrlova je lepa. Ne vem kaj ti gledas? Tudi prijetna je. Potegnjen obraz? Ni debela! In ni okrogla. Zrela, zdrava ženska. Ni izkoriscevalka in se prezivlja sama. Zivi pošteno, ne vara, ne govori grdo o drugih, ne primerja se z drugimi. Je dostopna in prijazna.

Žalost…ne zali! Mogoce pa je hotela imeti otroke, pa se zaradi razlogov ni izslo. Mogoče pa jih nikoli ni hotela imeti. To so odločitve posameznika in so spoštovanja vredne. Vsaj je svoje sreče kovač. Lahko bi pa mene komentirali potem? Imam 5 otrok s 3 ženskami. Vse vrhunske in ženstvene. Zivim z zeno, ki pa je prestara za se kakega otroka. Do 50tega bom pizkusal imeti se 2 otroka (ni potrebno da z isto zensko). Vidiš, vsi smo si razlicni. Jaz svoje zenske ljubim. Skrbim za vse otroke, zenske in njihove sirse druzine.  Torej ljudje smo si razlicni. Irglova pa se izjemno drzi. Izgleda prelepo. Ima tudi dobro drzo in postavo. Cuker od zenske. Kvaliteta! Res pa, da se politicno z njenimi stalisci ne strinjam in jo nikoli nisem volil. Vseeno pa jo rad gledam in za kako minuto tudi poslusam. Klasicna zenska. Pogumna, pametna in super lepa. Top 2%

Na kakšni sliki je res včasih mal  čudna , ampak tu se moram strinjati z Svetim Duhom. Ženska ima 50 let, sedaj pa bodimo iskrene, koliko takih 50-letnic videvate. Ženska ima izjemni stil oblačenja, za razliko od Gabrove se Irglca zna obleči. Seveda se pa stara, koža nima več sijaja, ampak za svoja leta svaka ji čast. Ne morete primerjati 50-letnice z 20-letnico. Staranje se najbolj opazi na koži, ton upade, koža ni več sijoča. Njen stil oblačenja je pa meni izjemen. Seveda ima denar, ampak saj ga sama služi, za razliko od marsikatere druge.

Eva ima za partnerja Davorja Božiča in ne nameravata imeti otrok.

Iz zanesljivih virov vam povem, da je v postelji prava perverznica in prasica….

Davor Božič jo že nekaj let financira.

Otrok pa ne moreta imeti.

Ah daj no kakšno licemerstvo. Zakaj pa naj bi bila žalostna če nima otrok? Ima stalnega  partnerja . Ko bo pa tu vprašanje , ali bi imele otroka, boste pa iste osebe vpile da imajo samo kreteni otroke. Sama hinavščina vas je.

V prazno hišo?

Ima v najemu poslansko stanovanje…

suhe veje, 11.10.2024 ob 15:03

Davor Božič jo že nekaj let financira.

Otrok pa ne moreta imeti.

Saj sta šele par let skupaj, okoli 4 leta.

Ojojo, 11.10.2024 ob 14:23
    Eva ima za partnerja Davorja Božiča in ne nameravata imeti otrok.

Ampak saj je njen partner Luka Lotrič, mar ne.

Na daleč , ko jo pokažejo mediji je še vedno zelo lepa ženska. Več me pa niti ne zanima.☝️😁

pomota, 11.10.2024 ob 17:41

Ampak saj je njen partner Luka Lotrič, mar ne.

Ne Lotrič, Ličar.

Je bil.

Že leta ni več.

Vedno je bila grda. V tej stranki so itak vsi grdi.  Izgleda kot androgen

New Report

Close