Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek EVANS – Emporium – Javna GRAJA

EVANS – Emporium – Javna GRAJA

Mudi se mi. Na hitro pograbim šponske kavbojke, ki jih uzrem v size 16.
Prinesem domov. Probam.
Čudno. Pogledam v ogledalo. Še bolj čudno.
Vprašam mojega, če opazi razliko. Ja.
Slečem, primerjam hlačnici.
Ja, desna je za 3 centi ožja od leve po širini!!!
Groza. In to naj bi bila dobra roba?
Kavbojke so mi zamenjali. Ne gre pa mi v glavo, kako si lahko kaj takega privoščijo?
In kavbojke niso z razprodaje. Ali znižane zaradi napake. Stale so nekaj manj kot 12 jurjev po tastarem (50 evrov po novem).

Felerji se dogajajo. Mi je jasno.
Žal pa to ni prvič. Kupila corti tuniko.
Doma opazila, da je levi rokav surovo obrezan. Nič obšit in zarobljen.

Občutka, da nam ponujajo škart robo, se ne morem znebit.
Ima tudi kdo od vas podobno izkušnjo?

To s tuniko in neobrezanim in nezašitim enim rokavom sem jaz doživela v takko. Hudo!

Samo Takko nekak sprejemam kot trgovino s cenejšim blagom medtem, ko se mi je zdel Emporium bolj na nivoju. Pa zgleda ne bo tako.

Ja ma Takko je vseeno nekaj drugega kot Emporium, ki se imajo za več, če že.
Večkrat kaj najdem v Evansu, vendar še nisem bila pozorna na take stvari, bom pa v bodoče.

Torej, če je blago cenejše, pa je lahko tudi nebdelano ali kako? 🙂

grrrrr, to pa absolutno ne! Se je dogajalo že tudi meni. Pa sprejemam drugače. Nisem tako presenečena.
Večje napake pri Takko zamenjam, manjše vzamem v zakup in si obljubim, da bom naslednjič bolj pazljiva in tam manj kupovala. Pa naslednjič me spet odnese tja. Ko pa imajo vse tako živo in jaz sem nora na barve.

Res je :))

seveda ti tega ne privoščim,ampak to je dokaz da ni vse zlato kar se sveti,kaj ti pomaga da s ponosom nosiš Emporium cunje,če so pa le-te bl škart od cenenih cot.
Če so ti zamenjali hvala bogu v naprej pa bolj pazljivo,kar bi isto veljalo tudi zame,ker vedno doma odkrijem napako pa naj bo čevel al pa cunja.
Samo kaj ko nimam jajc da bi šla nazaj to sm nardila samo enkrat pri čevljih za 15 jurjev(starih sit) pa še to sm mogla narest 60km.

marjeticamala: s ponosom bi raje nosila katere druge hlače, pa je problem s cifro 🙂

ja pr men tud,sam da si ti špagica,jest pa … :)) a majo tud za xxL:)

Ja, bogve, od kod privlečejo te cunje. Me ne bi presenetilo, če od kitajcev, kot benneton. Predstavljajte si ta profit.

Daleč od špagce! Če me sprašuješ za cifre v Evansu, jih imajo do 30/32. So dovolj velike, verjemi:)

V Evansu sem že kar nekaj nakupila (predvsem hlače), pa nikoli nisem dobila škrt robe.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

V omenjeni trgovine še ne.
Sem imela pa prejšni teden v Maxiju prav smolo, ki pa kot pri tebi, mislim, da ni povezano s samo trgovino ampak pač z napako iz tovarne.
Kupila sem nogavice za tek (Falke) in so bile original pakirane R 39-40 in L 41-42. Vedno kupujem Falke, zadeva ni poceni in sem bila totalno presenečena. Ampak drugič jih bom spet kupila :)))))

Nam se je podobno zgodilo v Zari.
So bile hčerki ene kavbojke na riti kot ulite, a žal prekratke.
Pa pojamram prodajalki in reče, da mi po prinesla druge (isti model, ista številke), da se včasih zgodi, da so daljše. Jih prinese in ne samo, da so bile daljše (ene 5 cm sigurno), bile so tudi čisto drugače krojene, tako da žal nismo kupili nič.

Če si natančen, na Evansu velikokrat opaziš malenkosti, kot so odparani robovi, “cifasti” robovi (neenakomerna dolžina po celi dolžini robu npr, hlače, tunike, srajce), dobila sem tudi že zaflekano majco direkt iz embalaže – tko da, ja, svašta naletiš. Cene tudi niso ravno nizke, tako da bi to res lahko odpravili. Zimska kolekcija je načeloma boljša, kot letna, ta je veliko bolj šlampasta.

Je pa tako, da mene pri njih najbolj motijo kroji, ki so “žakl” varianta, ki meni ne ustreza, zato zdaj le še redko zaidem tja.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

A Evans ima oblačila za močnejše?

Jaz sem že večkrat kaj kupila pri Evansu (Emporium MB) in je bilo vedno vse o.k. – na srečo.
No ponavadi tam kupim kašne kavbojke, drugače pa Dorothy Perkins, ker imajo večje številke pa ne tako vrečaste kroje.

New Report

Close