EVENTBRITE SLOVENIJA – BHIP
Pozdravljeni,
Ravno prihajam iz seminarja znanega pod imenom “eventbrite” pred katerim so mi govorili, da obstaja možnost za alternativno delo za dodaten zaslužek za ljudi določenih znanj. (Mene osebno zanima graficno oblikovanja , pa saj nima veze) in v prvih 5 minutah ugotovim, da je to phishing ljudi in obljube da bomo obogateli. Nato sem poguglal govornika “žan” priimek mi je ušel in sem ga povezal z bHipom, torej ko smo bili pri predstavitvi izdelkov indigo…ipd mi je bilo že jasno kaj je to… BHIP. Torej en velik nateg ljudi , samo spremenili so ime iz bhip na eventbrite. Govornik je pa smrkovc 20 let katerega predvidevam, da je mama pripeljala pred stavbo.
Ljudje pamet v roke.
Poznam nekaj ljudi , ki so delali v BHIP in vem kako so se opekli. sicer pa poguglajte bhip pa vam bo vse jasno.
to so hitre zanke na katere lovijo “mlade” naive ljudi, potem so tukaj neki vložki za boljši profil od prodaje in seveda teženje po socialnih omrežjih. v glavnem dvomim, da to deluje v slo kaj šele kje po svetu…mene je zmotilo ker so me poklicali in se je indirektno govorilo o dodatni zaposlitvi, kajti službo že imam, nebi se pa branil par 100 eur več. Naj bi se pa šlo za neko dodatno delo z računalniškim znanjem…očitno je potrebno znanje copy-paste in veliko spletnih znancev. Potem pa prideš tja pa take bedarije streljajo… sm ostal 1 uro tam in poslušal ker sm cepec po drugi strani me je pa zanimalo kakšen je odziv te povabljene publike. Pa imam občutek da so jih nekaj dobili :/ Ime tistega , ki me je kontaktiral pa naj bi bilo Martin, čekomu kaj pomaga.
Mislim, ko ti začne človek govoriti o zaslužkih, takrat veš da te “ribari”. VSI BOMO OBOGATELI, sam kdo bo potem revež? tisti ki se ni udeležil predavanja…ha
Se strinjam da bi morala obstajati ena “BLACK LISTA” takih ljudi, ki se jih poimensko izpostavi. Problem je ker očitno menjajo imena podjetja pod katerimi se predstavljajo vsako leto če ne celo za vsak sestanek. Mislim da bHip je bil nekaj časa tudi BePro, sedaj eventbrite slovenija. (Eventbrite je mednarodno podjetje za trgovanje z vstopnicami, to pa ni to)
še eno tako novačenje. očitno so še drugi
https://www.reddit.com/r/Slovenia/comments/b59uc1/moja_izku{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A1nja_z_bhip_slovenia/
https://www.facebook.com/zan.strmljan
ŽAN STRMLJAN je ta, ki vodi te sestanke
LifePharm farmacevtska prehrambena dopolnila preko mrežnih marketingov… lepo vas prosim. Vse farmacevtske izdelke kupujte v lekarni neodvisno od mrežnih sistemov. Vsak artikel ki se prodaja v lekarni, je bil odobren za prodajo iz strani države in je moral iti skozi čez močen birokratični postopek. Številne raziskave so pokazale, da se v marsikaterih neuradnih dopolnilih porajajo kontraminirane sestavine ali pa so dopolnila tako rekoč prazna in ne vsebujejo navedenih sestavin ali pa ne v navedenih količinah. Vse neodvisne raziskave ki jih nato navajajo, pa je treba jemati za rezervo in bolj za hec. Se je že dogajalo, da so bile raziskave zastarele, navedeni neresnični podatki in podobno.
Tole o dopolnili se ni za hecat, pozanimajte se na spletu, o temu je bilo že ogromno člankov … ne kupujte od nepoznanih proizvajalcev in ne vnašajte v telo samo zato, ker vas je nekdo, ki želi na vas zaslužiti, nahecal da je za vas dobro.
Nekaj komentarjev/postov iz facebooka,spleta,facebook skupin:
Ustanovitelj je pameten.Seveda ima denar,saj ko se “zaposliš” moraš kupiti nekje za 2000 eur nekih vitaminskih praškov,mnogo slabše kvalitete od cedevite.In nato prodajaš.Tako da on je denar dobil od tebe,ti pa a ti bo uspelo prodat v 1 tednu ali pa v 10 letih.95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}ljudi obupa.Saj ti je cedevita 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} boljša in stane 5 eur 1kg.
Pa tudi anormno fejk profilov po FBju in fejk fotke iz nekih dragih večerij. Imena pa taka,da takoj veš da gre za fejk zadevo.
Pa nekdo ki se ti že v prvem sporočilu ne želi predstavit kdo je,kaj je,katera firma ti lahko marsikaj pove.
SIcer pa:
Poglej,oceni in se odloči.Lahko da ti bo uspelo.