Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek evo, dedci, za lažje spanje ;)

evo, dedci, za lažje spanje ;)

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

veš kaj?
Raje tebe gledam,kot te mutante!
Si bolj fejstna!
😉

Mmmm… ta pa ne vem, če je kje “mutirana”… No, mogoče malo zgoraj 😉 :))). Samo je pa lična slikica, a ne?

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Tvoja bi bila mučas better!
😉

Ma saj sem se Playboyu ponujala, pa me nečejo… Tak da… 😉 :))))))))

ChickenAss News ti ponujajo dva pršuta in 5 kil popcorna!
😉

Mmmmm…. It’s a deal 😉 :)))))))))))). Vse za pršut in kokice ;). No, skoraj vse ;).

Javi se uredniku!
Se pravi meni!
Pošljite poskusno fotko in v primeru,da ustrezate našim visokim kakovostnim merilom,vas bo obiskal naš fotograf(se pravi jaz).
;-)))

Eh, vrag pa taka služba – a ni tako velik budget, da bi enega fotografa najel? Kje si pa že videl, da urednik prevzema vsa dela? 😉

Ja…..kako bi obrazložil….naše uredništvo ima sam enega člana..;-)

New Report

Close