Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek evo enega…

evo enega…

Kakšna je razlika med kravo in kolono vozil?
Krava ima piz*o zadaj, kolona pa spredaj.

😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

MIŠIKA…KEJ PA JE ZDAJ TOLE????

*arš v šolo…….hihiihi

ok na še od mene eno:

Kaksna je razlika med katrco in kuplerajem? Nobena. Pri obeh je lepo, ko si noter, ko lezes ven, ti je pa malo nerodno.

pa-pa punči

leta letijo - iščem stevardeso.....

Lumpa..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

No, saj se držim pravil lepega obnašanja… 😉 Pa še en na račun blondink – in brez zamere prosim…

Kakšna je razlika med blondinko in kukavico?
Kukavica podtika svoja jajca v tuja gnezda, blondinka pa svoje gnezdo pod tuja jajca.

😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

zdaj si se vecja lumpa..ker sem jaz bjonda..le cakaj se me..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hehe, nič se jezit – sva si na istem ;). Malo šale na svoj račun pa tudi prenesem ;). Še posebej, če vsaj malo dan popestri…

misika..pasejo te sale, ker veva, da ne veljajo za naju;))

razlika me bjodo in mobitelom????

mobi v kleti vleče…za bjondko pa ni ovir…hiihihih..opssssssss..

pa-pa

ampak me zanima: a ste bjonde res rtaki “vroče”…….

razo..to ti meni povej..sem vroca..al ne;))

Ne, ne… Danes me greje samo pulover – sem prava zmrzlina ;).

a vroča???
kdaj ko sva skupi al ko nisva???

cmoke

Pa še kako veljajo za vaju!!!!!
Klona!
😉

hehe…… ni slab…….

To frend!!!!!!!
Da jim dava vedet..da se bodo morale še hudičevo potrudit za naju!
Ko bodo stare ratale!
😉

New Report

Close