Evo me … :)))))
Prišla sem nazaj … spočita, še bolj zaljubljena in s še enim krasnim krasnim krasnim krasnim dopustom (mejčkeno bolj kratkim) za sabo … :)))))
No … torej … Kako je bilo? Kot sem že napisala … bilo je krasno … neverjetno … Kako je lepo, ko si lahko z ljubljeno osebo 24 ur na dan … :))))) Mislim, da se nisva imela še nikoli tako lepo … … eh ne … se lažem … Sam je bilo res res res res res lepo.
Alora … prideva v Bovec in seveda … prva postojanka … I-center pri Sprevržkotu … Cmoooooooooooooooooooooka prijatelj. Prideva not … in bil je polno zaseden. Med muckanjem z mojim Mišijem sem opazovala našega atija … in … priznam … to delo mu je res pisano na kožo. Kar nisem se mogla načudit kako je priden. :))) Dal nam je naslov našega apartmajčka … napotke kako do tja prist … in … hi hi … kaaaaaaaaaaaki apartmajčk … Uffa … Padeš dol. Res prijeten. Najbolj pa nas je seveda matrala tista kad v kopalnici … ;)))) :)))) Seveda … je bilo treba čimprej stestirat kakšno vzmetnico ima postelja … … … sam … he he … to zgodbico bomo prešparali za kdaj drugič … ;))))) :))))
Kot sem videla, da je Sp že poročal, se tisti dan nismo dobili na pijački … ehm … sva bila z Miškotom zasedena oz. preveč utrujena, da bi se spravila kamrkoli … pa še mraz je blo ku hudič … :))))
Naslednji dan … lenarjenje cel ljubi dan … pa čeprav je bilo zunaj krasno vremce … sva se raje stiskala doma v posteljici … ;)))) :))))
Pol zvečer pa … uh … gremo do Sprevržkota … in seveda, kot dober gostitelj … liter dobrega belega vinčka na mizo … … In počasi ob klepetu z njim in njegovo ženko tisti literček kar zmanjka … … … Ker je ta cajt že padla tema in je ratalo “prijetno” hladno … se preselimo v hišo … in tam stolčemo … ob siru, kumarcah (ki jih je vložil naš dragi SP), skuti in KOKICAH :)))) … pač … je šel še en literček … kar tako mimogrede … Pogleda Bgv na uro in jo kar stisne v grlu, ko vidi da se je že začel jutrišnji dan … Še bolj jo pa zmrazi ko pomisli, da je treba še prist peške do apartmaja … po tistem mraaaaaaaaaaaaaaaaaaazuuuuuu … brrrrr …
No … še dobro, da se imaa z Miškotom fejst rada, pa da naju je ljubezen grela … ker čene bi zmrzlna … Pol sva sam skočila po dekco … se pokrila … in kmalu je bilo vroooooooče … ;)))))) :))))
No … pol … sobota smo mal pohajali okrog Trente pa Log pod Mangrtom … se vozili z motorinom okrog pa to … Nedelja pa je blo treba it že domov. Smo se še oglasili pozdravit našega atija … in potem počasi dol skoz.
No … v glavnem … … … … Fenomenalno!!!!!!!!!!!!!!!!
LP, Bgv
Hm … težko bi dobila kakšnega bolj živahnega … ;))))) :))))) … sam hvalabogu sva si vzela tudi čas za počitek … čene bi mogla danes vzet bolniško za po dopustu … ;))) :))))
Ja … … nehat vozit … hm hm … Ma sej če se fejst oblečem je topelce, pa kostke so zavarvane … tko da … bi blema … Se lahko celo zimo vozimo okrog … :))))
Ljubezen pa … … … je na višku … in še kar sili nekam gor in še vedno bolj gor … .. in gor … :))))))))))))))))))))))))
Cmooooooooooooooooooooka prjatu … :-****
Lp, Bgv