Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Evo me … na kablu … :)))

Evo me … na kablu … :)))

Ola … pa so mi ga poštimali … Kabel namreč … :))))

Trenutno se vam javljam od doma … hi hi hi … in mislim, da bom od sedaj naprej kar lepo gnila za tem računalom, ki ga sedaj kako leto dni niti povohala nisem … :))) ;))) Kaj lahko naredi internet … ajajaj …

No … frendi moji … ta teden bom sicer malo manj zvečer gor (babica na obisku pa nimam tok prostih rok) … drugi teden se pa začne … :))) ;))

Bogi Miško!

Enga lupčka od kabelske Bughy in Bugca

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Opa – kak dan me zmanjka, pa že imajo vsi net doma 😉 :)))). No, me veseli…

Aja: a zdaj je že sigurno, da bo mali Bugec? Pa vama bo deklina pol pokazala, da ima tudi ona močne noge in brca za dva fantka supaj, ja ja… 😉 :))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Noči bodo še krajše zdej,oštja…hehe!
;-))))

To ji jest ves cajt pravim…pa mi to malo črno pišče ne verjame!
;-)))

:)))))) Juuuuuj, boš za to “malo črno pišče” še pokljuvan 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Hehe!
Kvečjemu kakega kiska lahko dobim od nje!!!
Pa še teb enega!
Cmok!

Uf, ta je bil res od srca 😉 :))

Sp… Kidam jaz. Se je P. vrnil, pa mu po doooooolgem cajtu res lahko kakšno kosilo pripravim :)),.

Ni še zihr, da je Bugec … … sam po občutku bi rekla, da je … :))) ;))))

Če je pa deklina bo pa taka feeeeejst razgrajaška … :)))) … vsaj glede na brce, ki jih daje mami … 😀

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:))))))))

LP, BGv

Ti dam jst pišče … … … grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr … … Te bom že okregala fejst ob priliki … :))))

Lp, Bgv

:))))))))) He he … ne bom komentirala … :)))))))))

lP, BGv

Pa sva bla v live!
;-)))

Upam,da te bo tolk fakala v glavo….vsaj tolk,kot si ti koga drugega!
;-))))
Ne resno tega jemat…sam 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} !

Navijam pa za našo malo Bugico!
FOLK!!!!

Vi ne veste,kako bo to lep otrok!!!!!
In bodite mal ponosni,ker je kar mal našega v njej!
Pismo!
Na ta porod moramo it vsi!KJaz vem,da bi nas Bugi rada imela poleg!
Kaj mislite!?

:))))) He he … mater bo pol gužva v porodni sobi … :)))))) ;))))

Nč … najboljš, da montiramo tam eno spletno kamerco ali pa si kar sposodim videokonferenčni sistem iz službe in bomo oddajali “life” preko interneta … :))))) A?

Lp, Bgv

:)))) Sem prepozno vidla to … :))))))

Lp, Bgv

Vse taboljš na svetu zamujaš!No…skoraj…
😉
Cmoka

:))))) Jah no … ne bi lih tko rekla … :)))) ;))))

Lp, Bgv

Midva že veva,kajne?
;-))))

mal gledam naslove postov…ker nimam kej bolj pametnega za počet in se mi je zazdelo….pa brez zlobe,da bi blo fajn,če bi napisala:
Evo me…na štriku…:-)))

Ojoj,to je pa že žaljivo lahko,če si napačne volje.
Ma Bugi že ve,da jo nočem na štriku videt!
Cmoka prijatelca!
:-))))

New Report

Close