Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Evo mene …

Evo mene …

V prejšnjem življenju zagotovo nisem bila lenivec.
Ni je naloge , ki bi mi bila pretežka in ni je bitke , ki bi je ne zmogla zmagati.
In ni se še rodil junak , ki bi se mojim premišljeno uporabljenim čarom lahko uprl !

Heh , kaj čem … taka sem :)))
… tako piše … ;)))

Škoda,da nisi prišla na ponujeno terapijo…..bi bila zdrava….do konca svojih dni!
Cmoka Niki!

A na polaganje rok ?

A si imel kaj dela ?

Vikend sem bil prost….tako,da si pač zamudila obljubljeno…:-(((

A nimam več šans ali kaj ?!

Sonce … Niki je okej , veš , cenim pa tvojo skrb , zelo zelo in ti v največji možni meri vračam vse lepe želje za zdravje !
In kot si zgoraj lahko prebral – je ni bitke , ki je ne bi zmagali ! Drži ?

Niki je ta vikend malo zapravljala (in se ni gospodar nič jezil :))), malo pasla lenobo , malo pestvala svojega lasatega ježastega nečaka in malo delala dober vtis na svojega novega zeta (uhhh , je ta luškan ! :)… aja , seveda je tudi malo crkljala in glancala kojnčka …

Se poskusim spomnit,kaj sem jaz počel….pa mi ne pade na pamet.Aja,vrtna opravila oba dneva.Pa kumarice in srbsko solato vlagal….oštja,saj sem bil kar neki priden se mi zdi.
Še žena je bila zvečer neki radodarna….;-))))

P.s.: Šanse so vedno!Za mojo Niki pa še eno(;-))….vedno!

Evo i mene…………..Jebenti……..danes sem čisto sama tukaj pa sem se šele zdaj lahko prebila do foruma:(((((

Uf, uf, uf………….. Slišim…pardon…berem…da ste vsi nekaj uživali, resturali čez vikend….Helčika naj bi muceka imela….Hja…tudi jaz sem imela muceka….pa ne pijanskega…ampak nosečniškega……Madona sem bila taka ta teden, kot bi me kdo povozil s tankom:(((((

Drugače pa……………….RADA BI SE ŠLA KOPAT!!!!!!!!!! ueeeeeeeeeeeeee………………………. Kje je morje?????????????????? Pravzaprav………SP…ni dvakrat za rečt, da si res ne vzamem fraj kakšen dan in te pridem obiskat. Tako!!!

CMOKCE za vse

Prisrčno dobrodošla!
Poizkusi splanirat takrat,kot Helči….pol pa res lahko en piknik pri Soči udarimo.Sploh,ker je tudi Bugica nekaj najavljala svoj prihod.
Saj nam bo še ratalo počasi….
Cmoka Stelči!

hihihi. a to pomeni, da pred mano ne b preveč “bežala”…mislim na počasnost………..hihih

nikitka, a se ti kaj…………

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hja……..ma saj niti ne vem kdaj pride Helčika ali pa Bugica……….in pravzaprav kam? A prav v B?

Pa valda,da se ji!
Kateri se pa ne te dni!?
Neumestno vprašanje!
😉
Kje si bil celo dopoldne kolega?A si pupike na Savi špegal?

… glede na najin EMŠO bi midva bolj malo tekala naokrog .Po moje bi bilo najbolj pametno , da bi se lepo dol vsedla in si povedala , kaj bi kdo pravzaprav rad …. kaj češ bez veze laufat po tej vročini , a sploh veš , koliko je zunaj ;)))

.. me je malo zaneslo pri tistem odgovoru za Razota … hehe …. vidiš , čisto nehote me potegne pod tebe …. hehe ….

ohhhhhhhhhhhhh nikitka…če je kera greha vredna, +je to………neverjetno….samo, ne vem zakaj ste vse dobre pupe že oddane……….

cmokec

leta letijo - iščem stevardeso.....

… ljubijo barabe …
In obratno .

cmoka … ko bom prišla na Bled , bom tvoja punčka spet …. hehe … znam vse stare komade , kaj ;)))

Haha..si pa napisala tole..lumpa si;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

.. hehe … saj lahko tudi zate kaj napišem , samo povej , kaj si po kitajskem horoskopu ;)))

.. da si vsa spočita po dopustu , mi je itak jasno 😉

Ja v kurjo rit!
Helči bo tu od 15.8.en par dni

Bolje,da te potegne name!Bi ti moja peza koščice polomila…
😉

Ma jaz sem opica..no po unem kitajskem,haha..drugače pa sem polna energije..poljubcek;))!
Pa , da te berem kaj boš napisala..polej pa povem ali je res ali ne.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Čaki…………15. je petek, če se ne motim??? Eh….16. moj dela….tako, da ne bo nič… Ma…ona pride sama ali z Miškotom?

Kdo pravi,da so!?
Pa tudi,če so….se da kaj uredit,kajne?
😉

… :))))))))))

Sp je simpatično popunjen , pa naj kdo reče , da ni … khhmm … fejst dec ;)))

… da je tvoje življenjsko načelo igrivost.
Prav tvoj nenavaden smisel za humor je lastnost , ki ti pomaga , da si upaš seči tudi po sadežih na najvišjih vejah – naj bo v ljubezni ali življenju nasploh.

Ben , to piše o tebi … si kontenta ?
:))))

A si ti čarovnica???? Jaz ne bom nič komentirala..me je en mal zvilo;))!

New Report

Close