Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Evo mene …

Evo mene …

s klapo

… hehe … a ne slišiš tega zlobnega smeha …. a ne vidiš teh ognjeno rdečih lask …. a se ne spomniš , da imam DVE črni mački (ena ima tudi že sive dlake vmes) ?!

Neč bat … dokler babe skupi držimo ;)))

Ti kar uživaj..lumpačka …hihihi..ja dokler skupaj držimo..kaj pa bo..ko to ne bomo več..polej bo pa vojna..al ne,haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

… ma kaka vojna neki … za koga neki ali zakaj ?

Niki je prepričana , da se za nič ne splača umret 😉

Tudi jaz..tako menim…zato uzivajmo…poljubcek…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A bereš Cosmota ?

Včasih..zakaj…

No , jaz sem ga ravno študirala … in preberi si nadaljevanje tvojega osebnega profila , če te zanima … hehe … da ne bi slučajno mislila , da te skušam kaj špikat – sem samo prepisala prvi del :)))

Cosmo je zakon 🙂

Čau , sonce , grem zeloooooo previdno in počasi na zunanjo temperaturo .

Ni blema Niki..bom prebrala..drugace pa jaz u to ne “verujem”,haha…ampak špikat..ali špikan bit je tud lepo..če veš od koga;))..lep dan..draga moja..čauči.

Niki, greva en dan skupi gor do sprevržka, pa da vidmo, kaj zna in kaj ….. da !!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Sp zna predvsem kuhat in ta svoje pedenat!Po novem pa še eno stvar,ki ni za objavo.
Prisrčno dobrodošle!
😉

Ej..sem prebrala..ampak to ne bo to..žal..oziroma na mojo srečo..taka kura pa res nisem..hvala bogu;))!

New Report

Close